06-07-2016, 23:17
Le Stelle napisał(a):LeCaro, idealnym rozwiązaniem byłoby coś takiego, jak jest na YouTubieNo niestety - niemożliwość, a szkoda.- oglądam filmik, i w trakcie wyskakuje okienko-odnośnik powiązane kontekstem, proponujące coś odlinkowującego do innego filmu
Oczywiście, niemożliwość techniczna

Też mi się wydaje że taka dyskusja jak nasza na temat Cesarzowej, jako stricte teoretyczna pasuje właśnie do działu teoretycznego. Ale to trochę tak ni w 5 ni w 9, kiedy pod taką "poważniejszą" dyskusją ktoś pisze np. "spytałam czy on mnie kocha i wyszło mi 5 kielichów, Wisielec i Cesarzowa - co to oznacza, pomóżcie!". :uoee: I wątek się zaśmieca, bo ktoś kto chce przeczytać tylko o Cesarzowej "w teorii", musi też czytać prośby o interpretację konkretnych rozkładów... nie wiem czy da się coś z tym zrobić, nie bardzo widzę rozwiązanie.
Zmieniając temat - mam dwie propozycje

1). Wydaje mi się że czasami bardzo płynna jest granica pomiędzy działami "Tarot w praktyce" a "Tarot ogólnie", więc jak najbardziej byłabym za pomysłem Krystyny, by dział "Tarot ogólnie" przenieść do "Tarot w praktyce", nie mam pojęcia dlaczego jest on w dziale "Tarot w teorii".

2). I druga sprawa - moim zdaniem aż się prosi zrobienie osobnego, dobrze widocznego

W pierwszym rozdziale mogłyby się znaleźć np. takie tematy:
[administrator] obrazek został usunięty,ponieważ uległ uszkodzeniu...
Dobrze wiem, że bardzo wiele osób szuka u nas głównie wiadomości na tematy związane z taliami: jaką talię dla początkujących, czy nowicjusz może sobie kupić tę konkretną talię itp., a także opisów i dyskusji na temat konkretnych talii. Myślę że taki rozdział powinien być w "Tarot w praktyce". A na razie opisy talii i tematy dotyczące wyboru talii są ukryte