06-08-2016, 13:45
hej Natalia nie wiem czy jeszcze czytasz ten watek ja dopiero dzis go odnalazlam i dolacze sie do odpowiedzi na Twoje 1 zadane w watku pytania.......
z tarotem jest sprawa wyjatkowo delikatna
tarot jest piekny ale jest bardzo cieniutka granica miedzy tym co uslyszymy od niego a tym jak bardzo sie tez zaprogramujemy na odpowiedz......
nie da sie tego oddzielic, naprawde nie da
bo jak slyszysz odpowiedz i wierzysz w tarota to sila rzeczy oczekujesz spelnienia, programujesz sie
trzeba sie non stop "chlodzic" w interpretacjach, te wyroki nie sa na amen.
opowiem Ci w mega skrocie jak mnie to spotkalo w tarocie caly czas nawiazujac wlasnie do Twojego pytania
otoz ciagle przez jakis czas pytalam kart czy dany chlopak sie ze mna skontaktuje, odpowiedzi bylo dokladnie pol na pol ze tak lub nie
trwalo to miesiace......nie chcesz wiedziec jakie katusze przezywalo moje serce
ale orzeczenia tarota mozna zmienic. jak? swoim zachowaniem
po prostu pewnego dnia delikatnie niesmialo to ja zaczelam szukac kontaktu z tym chlopakiem
i co? kontakt jest i ma sie dobrze.
nie mozna sie tak slepo programowac
jak go kochasz to walcz o niego
zadne karty swiata za Ciebie tego nie zrobia
co nie zaprzecza faktowi ze tarot jest piekny, stawiam mnostwo pytan ale tez i na inne zagadnienia
a pytanie czy sie skontaktuje jest najbardziej problematycznym pytaniem. skontaktuj sie Ty z nim i zobaczysz jakie ma nastawienie do Ciebie
pozdrawiam
z tarotem jest sprawa wyjatkowo delikatna
tarot jest piekny ale jest bardzo cieniutka granica miedzy tym co uslyszymy od niego a tym jak bardzo sie tez zaprogramujemy na odpowiedz......
nie da sie tego oddzielic, naprawde nie da
bo jak slyszysz odpowiedz i wierzysz w tarota to sila rzeczy oczekujesz spelnienia, programujesz sie
trzeba sie non stop "chlodzic" w interpretacjach, te wyroki nie sa na amen.
opowiem Ci w mega skrocie jak mnie to spotkalo w tarocie caly czas nawiazujac wlasnie do Twojego pytania
otoz ciagle przez jakis czas pytalam kart czy dany chlopak sie ze mna skontaktuje, odpowiedzi bylo dokladnie pol na pol ze tak lub nie
trwalo to miesiace......nie chcesz wiedziec jakie katusze przezywalo moje serce
ale orzeczenia tarota mozna zmienic. jak? swoim zachowaniem
po prostu pewnego dnia delikatnie niesmialo to ja zaczelam szukac kontaktu z tym chlopakiem
i co? kontakt jest i ma sie dobrze.
nie mozna sie tak slepo programowac
jak go kochasz to walcz o niego
zadne karty swiata za Ciebie tego nie zrobia
co nie zaprzecza faktowi ze tarot jest piekny, stawiam mnostwo pytan ale tez i na inne zagadnienia
a pytanie czy sie skontaktuje jest najbardziej problematycznym pytaniem. skontaktuj sie Ty z nim i zobaczysz jakie ma nastawienie do Ciebie
pozdrawiam