09-08-2016, 13:47
1. Dlaczego przyśnił mi się ten sen? Jaka jest jego rola?
as pałek
Wiadomość?
Sen ma pokazywać nowy początek , połączony z inicjatywą, impulsem do działania
2. Czy ten sen mówi o czymś ważnym co wpłynie na moje życie?
V Papież
Tak.
Sen ma związek z tym co głosisz , do czego sie odnosisz w wypowiedziach lub tez z Twoją postawą moralną, zasadami życiowymi
3. Której dziedziny mojego życia ma dotyczyć ten sen?
6 pałek
?
Może chodzic o relacje towarzyskie, ze znajomymi, lub mieć związek z podróżą, jakims sukcesem
4. Kto/co będzie głównym bohaterem tego wydarzenia?
7 denary
Cierpliwość.
Czas
5. Jak sen ma związek z przeszłością?
6 kielichów
Ma.
Odnosi się do tego co juz wczesniej zaistniało w przeszłosci i teraz pokazuje jakby kolejny nowy etap
6. Co stanie się w najbliższej przyszłości? O jakim wydarzeniu mówi sen?
Paź pucharów/ XIV Umiarkowanie/ król buław
O miłych wiadomościach.
Zostaniesz zaproszona na imprezę , kawę , propozycja wspólnej podrózy lub kolejny etap nauki przed Tobą
7. Czy ten sen dotyczy jakiegoś dłuższego procesu w moim życiu, czy też zapowiada pojedyncze wydarzenie?
4 kielichów
Pojedyncze i chyba mało znaczne o czy może też mówić ten AS na początku.
Dotyczy to wydarzenia , gdzie w przeszłosci czułaś zniechęcenie, rozczarowanie czyms lub kims.
Sen zapowiada procesz oczyszczenia relacji, która Cie w przeszłosci rozczarowała, być może byłas na kogoś zła ale powstanie możliwosc naprawienia tej sytuacji ale będziesz musiała wykazać się cierpliwoscią, tu potrzebny będzie czas , który zaleczy rany. Sen może dotyczyć jakiegos mężczyzny , który w przeszłości Cię czyms zniesmaczył, znudził. zniechęcił , rozczarował. Relacja z przyziemnej(mięso) może awansować na duchowo-emocjonalną(ryby). Sen pokazuje dojrzewanie Twoje pod tym względem, mądrość duchową, która pozwoli na to uzdrowienie.
as pałek
Wiadomość?
Sen ma pokazywać nowy początek , połączony z inicjatywą, impulsem do działania
2. Czy ten sen mówi o czymś ważnym co wpłynie na moje życie?
V Papież
Tak.
Sen ma związek z tym co głosisz , do czego sie odnosisz w wypowiedziach lub tez z Twoją postawą moralną, zasadami życiowymi
3. Której dziedziny mojego życia ma dotyczyć ten sen?
6 pałek
?
Może chodzic o relacje towarzyskie, ze znajomymi, lub mieć związek z podróżą, jakims sukcesem
4. Kto/co będzie głównym bohaterem tego wydarzenia?
7 denary
Cierpliwość.
Czas
5. Jak sen ma związek z przeszłością?
6 kielichów
Ma.
Odnosi się do tego co juz wczesniej zaistniało w przeszłosci i teraz pokazuje jakby kolejny nowy etap
6. Co stanie się w najbliższej przyszłości? O jakim wydarzeniu mówi sen?
Paź pucharów/ XIV Umiarkowanie/ król buław
O miłych wiadomościach.
Zostaniesz zaproszona na imprezę , kawę , propozycja wspólnej podrózy lub kolejny etap nauki przed Tobą
7. Czy ten sen dotyczy jakiegoś dłuższego procesu w moim życiu, czy też zapowiada pojedyncze wydarzenie?
4 kielichów
Pojedyncze i chyba mało znaczne o czy może też mówić ten AS na początku.
Dotyczy to wydarzenia , gdzie w przeszłosci czułaś zniechęcenie, rozczarowanie czyms lub kims.
Sen zapowiada procesz oczyszczenia relacji, która Cie w przeszłosci rozczarowała, być może byłas na kogoś zła ale powstanie możliwosc naprawienia tej sytuacji ale będziesz musiała wykazać się cierpliwoscią, tu potrzebny będzie czas , który zaleczy rany. Sen może dotyczyć jakiegos mężczyzny , który w przeszłości Cię czyms zniesmaczył, znudził. zniechęcił , rozczarował. Relacja z przyziemnej(mięso) może awansować na duchowo-emocjonalną(ryby). Sen pokazuje dojrzewanie Twoje pod tym względem, mądrość duchową, która pozwoli na to uzdrowienie.