3 buław

Niezły wątek się tu rozwinął... Pisząc z własnego doświadczenia:
- 3 buław jak każda 3 jest kartą komunikacji, kontaktu z innymi ludźmi.
- Jak najbardziej jest to karta ruchu, i to nie tylko emocjonalnego, często pokazuje mi po prostu aktywność fizyczną, bieganie, zabawę. Może zatem pokazywać też wyjazdy i podróże (i to nie raz mi pokazywała).
"W 3 nie ma działania, ruchu, przemieszczania się, natomiast jest potwierdzenie, że możesz, masz w sobie odpowiednią siłę i moc..." ... Przepraszam ale większej herezji w życiu nie widziałem. Jeśli nie w 3 to gdzie niby jest działanie?!
- Jest to karta przygody, odkrywania nowego, też karta zabawy.
- Jest to karta chęci oraz planów, ale i aktywnego działania, wdrażania tych planów. Oczywiście rezultat jeszcze nie jest widoczny, to dopiero przed nami. Oczywiście planów można też nie realizować...
- Zgadzam się, że pokazuje zmiany w sposobie działania. 2 buław nadaje kierunek, a 3 buław idzie w obranym kierunku wykorzystując potencjał asa buław, ale przynosi też nowe szanse i nowe kierunki - bo komunikuje się z innymi ludźmi i to przynosi nowe możliwości czy rozwiązania.
- 3 buław to nie są marzenia, które prowadzą do działań w 4 buław. W 4 buław się nie działa, to jest stabilizacja energii, odpoczynek. Kolejna herezja, tylko, że w stosunku do 4.
- Nie widzę w niej poczucia bezpieczeństwa, ale jest to optymistyczna karta. Jednak bezpieczeństwo odczuwa się dopiero w 4 buław.
- Nie zgadzam się jednak ze stwierdzeniem, że w tej karcie są jakieś obawy czy wątpliwości, człowiek ma bowiem dobre perspektywy przed sobą, otwierają się nowe możliwości. Z doświadczenia - to optymizm i nadzieja na poprawę poparte rzeczywistymi nowymi możliwościami, które dopiero się pojawiły.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości