23-08-2016, 13:38
Może na swój sposób jestem uzależniona,bo nadal czytam,ale już inaczej odbieram wszystkie informacje, i nie stawiam sobie tarota online, ale czytam horoskopy tarota. Odpowiedz mi proszę, czy jest i jak pomiędzy przewróżeniem, a przesunięciem w czasie w tarocie. Pytam dlatego bo moja wróżka na moje pytanie, dlaczego nic mi się nie sprawdza i czy nie korzystam za dużo z tarota odpowiedziała, że mam przesunięcie w czasie i sama czuję kiedy chcę skorzystać z tarota. Ja starałam się co jakiś czas, a były też długie przerwy korzystać. Ale był też taki czas w ubiegłym roku,że dwa razy w m-cu korzystałam, i zadawałam prawie te same pytania u sprawie uczuć. Ona nigdy mi nie powiedziała, że nie wolno, i odpowiedziała, że jeśli minęło dwa tyg od ostatniej wróżby to jest ok. Czy mam rozumieć, że do niej jest ważny tylko klient, bo ma z tego pieniądze, a jest drogą wróżką.Proszę o pomoc w zrozumieniu. Będę wdzięczna za wszystkie porady
Jeszcze jedno to są dokładnie słowa mojej wróżki "" czas w kartach jest ruchomy i musisz się liczyć z przesunięciami ""
Jeszcze jedno to są dokładnie słowa mojej wróżki "" czas w kartach jest ruchomy i musisz się liczyć z przesunięciami ""