Wielka tablica - schemat

Niestety mnie takie argumenty nie przekonują, gdyż z boku jak na to patrzę i czytam wygląda to na sytuację pt. "to co mówisz to głupoty, ja wiem, ale wam nie powiem". Ale czyż zostając specjalistką od tych kart zaczynając rok temu... nie szukałaś wyjaśnień jak w ogóle rozpocząć interpretację tego rozkładu który jest jednym z tych klasycznych jak krzyż celtycki w tarocie. Pozwól też innym rozpocząć poszukiwania, może nie są tak głupi jak Tobie się wydaje Oczko
Tak jak już pisałem schemat ten pokazywał graficznie (wiele osób wszak wzrokowcami) jak zacząć go czytać, które miejsca są szczególnie ważne itd. Układając go chciałem usystematyzować dotychczasowe inf. którymi wymienialiśmy się na samym początku powstawania wątku o tych kartach na tym forum, nie dać pełną instrukcję obsługi.
Karty są jak język obcy - posłużę się tym przykładem bo jest mi bliski zawodowo - rozpoczynając naukę ne wystarczy poznać poszczególne słówka, ale od samego początku rzucic się również na głęboką wodę, oglądać TV, słuchać muzyki... trzeba zatonąć w danym jezyku i potem szlifować.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości