27-10-2016, 13:57
Owszem masz racje ale gdy znasz ksiazkowe znaczenie kart to jest to tylko pol skucesu wiekszosc wrozek czy tarocistow uzywa swojej intuicji aby dokladnie opowiedziec w czym jest problem nad czym trzeba popracowac itp , wiadomo ksiazkowe znaczenia sa bardzo wazne ale intuicja podpowie ci wszystko , chodzac do wrozki nie sluchamy jej intuicji a co karty maja jej do powodzenia a skad ona to wie wlasnie przez swoja intucjie bo tak odczytuje karty, dajac przyklad ? Majac karte glupiec na przykladzie , ta karta zazwyczaj oznacza nowy poczatek , kogos niedoswiadczonego ale rowniez dziecko , I dajmy na to ze jednej z klientek wlasnie wypadnie ta karta wiadomo karty nastepne dadza jej ogolny opis Calej sytuacji a skad bedzie wiedziala jakie ma znaczenie ta karta dla jej kilientki wlasnie poprzez intuicje ! Dodam ze kiedys na pewne spodkanie wyszlo mi 9 mieczy mysle sobie hmmm nie wrozy to za dobrze jednak niedawala mi spokoj tak zaslonieta twarz w tej karcie wlasnie intuicja popowiadala mi ze bedzie to mile spodkanie jak sie okazalo przez Cale spodkanie plakalam ze smiechu ! Wiadomo jest to tez pewna umowa z kartami Mysle ze kazdy wrozy inaczej jedni przez intucje drudzy patrza na sasiednie karty a jeszcze inni stosujac karty odwrocone nie ma zlej metody wrozenia kazdy wrozy jak mu lepiej ! Powiem szczerze ze ja raczej nie stosuje kart odwroconych DLA niektorych to bylby az grzech tak robic a mi najlepiej wychodzi poprzez intuicje I nie wyobrazam sobie innej metody ale wiadomo kazdy ma swoje wlasnie metody wrozenia
Nawet z najgorszego koszmaru nadejdzie przebudzenie.