Predyspozycje do wróżenia, rola intuicji

Owszem masz racje Uśmiech ale gdy znasz ksiazkowe znaczenie kart to jest to tylko pol skucesu Uśmiech wiekszosc wrozek czy tarocistow uzywa swojej intuicji aby dokladnie opowiedziec w czym jest problem nad czym trzeba popracowac itp , wiadomo ksiazkowe znaczenia sa bardzo wazne ale intuicja podpowie ci wszystko , chodzac do wrozki nie sluchamy jej intuicji a co karty maja jej do powodzenia a skad ona to wie wlasnie przez swoja intucjie Uśmiech bo tak odczytuje karty, dajac przyklad Uśmiech? Majac karte glupiec na przykladzie , ta karta zazwyczaj oznacza nowy poczatek , kogos niedoswiadczonego ale rowniez dziecko , I dajmy na to ze jednej z klientek wlasnie wypadnie ta karta wiadomo karty nastepne dadza jej ogolny opis Calej sytuacji a skad bedzie wiedziala jakie ma znaczenie ta karta dla jej kilientki wlasnie poprzez intuicje Oczko ! Dodam ze kiedys na pewne spodkanie wyszlo mi 9 mieczy mysle sobie hmmm nie wrozy to za dobrze Uśmiech jednak niedawala mi spokoj tak zaslonieta twarz w tej karcie wlasnie intuicja popowiadala mi ze bedzie to mile spodkanie jak sie okazalo przez Cale spodkanie plakalam ze smiechu Oczko ! Wiadomo jest to tez pewna umowa z kartami Oczko Mysle ze kazdy wrozy inaczej jedni przez intucje drudzy patrza na sasiednie karty a jeszcze inni stosujac karty odwrocone Uśmiech nie ma zlej metody wrozenia kazdy wrozy jak mu lepiej Oczko! Powiem szczerze ze ja raczej nie stosuje kart odwroconych DLA niektorych to bylby az grzech tak robic a mi najlepiej wychodzi poprzez intuicje I nie wyobrazam sobie innej metody ale wiadomo kazdy ma swoje wlasnie metody wrozenia Uśmiech

Na­wet z naj­gor­sze­go koszma­ru na­dej­dzie przebudzenie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Predyspozycje do wróżenia, rola intuicji - przez Gość - 02-12-2010, 00:22
RE: Predyspozycje do wróżenia, rola intuicji - przez Barbara - 07-08-2017, 21:59
Dar do wróżenia. - przez calineczka2000 - 22-06-2017, 12:30
RE: Dar do wróżenia. - przez Mikesz - 23-06-2017, 13:10
RE: Dar do wróżenia. - przez calineczka2000 - 25-06-2017, 12:16

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości