27-10-2016, 17:12
Perełka napisał(a):Mam nadzieję, że nie urażę nikogo, ale wątek utknął i postanowiłam uruchomić kolejny warsztat :bow-yellow: Zrobiłam sobie kilka dni wolnego i nie wiem co ze sobą zrobić...mam ambitne plany :obscene-hanged:Bardzo dobrze, że założyłaś wątek Perełko! Mam nadzieję, że znajdą się chętni by poćwiczyć
1. Zorganizowałam sobie czas na dzisiejszy wieczór, co wykombinowałam?
2. Co zaplanowałam na jutro?
Powodzenia![]()
Rozwiązanie podam we wtorek

Do rzeczy:
1. 5 mieczy, 4 kielichów
Wooo matko... Sądzę, że to bardziej intelektualne rozrywki. Coś nietypowego, eksperyment mający na celu zabicie nudy. Sądzę, że wieczór spędzisz w domu, może nawet z kotem u boku. Wieczór z książką lub filmem o tematyce wojennej, historycznej. Bardzo możliwe jednak, że weźmiesz się za coś niezbyt przyjemnego, co odkładałaś do tej pory.
2. 10 buław, Moc
Aktywność fizyczna - siłownia, jogging, joga, basen, wycieczka krajoznawcza. Obie karty sugerują mi, że potrzebna jest siła fizyczna, coś możesz dźwigać. A więc to mogą być także jakieś większe zakupy, albo porządki domowe podczas których będziesz coś przenosić z miejsca na miejsce(to w zasadzie pierwsze wpadło mi do głowy). A może ciężka wizyta u weterynarza...