11-11-2016, 11:27
Jeanne89 napisał(a):Witaj serdecznie![]()
Znajduję się w trudnej sytuacji, jestem w udanym związku jednak nie do końca zgadzam się zachowaniem mojego partnera, który często próbuje wymusić na mnie odpowiednie zachowanie i kontroluje mnie. Wszystko się układa dopóki mam to samo zdanie. Ja akceptuję jego w całości, on niestety próbuje na mnie wpłynąć. Mam wątpliwości co do dalszego bycia w związku. Czy jest nam pisane być razem? Joanna 17.01.1989, Adam 29.10.1988
Witaj ponownie Jeanne89, rozłożyłam WT na twoje pytanie, aby móc odczytać odpowiedź jaką mają karty Lenormand.
Było pisane wam się razem spotkać i stworzyć tą relację, w której teraz jesteś z nim i widzę tutaj zakończenia tej znajomości... W kartach widać plotki, wpływ osób trzecich na waszą relację oraz brak pełnej szczerości jak powinna być między wami. Relacja ta w dużej mierze opiera się na honorze, czyli dbaniu o własny wizerunek oraz pozycję społeczną. Być może twoja mama też bardzo kładzie nacisk na to, abyście byli nadal parą, w każdym bądź razie, w kartach widzę działanie pewnej osoby, która przekonuje cię o idealnym obrazie tego mężczyzny w twoich oczach, a tak nie jest w rzeczywistości. Tutaj w grę wchodzi czas - bo już trzeba się ustatkować, materialny aspekt - bo trzeba zadbać o finansową swoją przyszłość, wizerunek - aby w oczach innych lub własnych nie mieć przekonania, że jest się osobą nie zdolną do życia w parze, nie widzę tutaj tej prawdziwej miłości, a raczej jakby negocjowanie kontraktu na całe życie, aby mieć jak najwięcej dla siebie. W niedługim czasie otrzymasz pewną wiadomość, która będzie odpowiedzią na twoje wątpliwości, powiedziałabym że odkrycie jakieś informacji, coś co było przed tobą skrywane, nastąpi pewien przełom w waszej relacji i może nawet dojść do rozstania, choć są jeszcze szanse na przepracowanie tych trudnych chwil w waszym związku, jakie nastąpią, to jednak może do tego rozstania dojść i raczej to będzie twoja decyzja niż jego ...
Pozdrawiam i dziękuję za okazaną mi cierpliwość