Związki Tarota z numerologią, astrologią... archetypy i symbole

barbara40 napisał(a):A ja właśnie nadal będę to robić, moim zdaniem to żaden osobisty atak, a jedynie przypomnienie o czym już wcześniej sama pisałam lub ktoś sam pisał - po co ponownie pisać to samo?. Mogę sobie pomyśleć, że ktoś nie czyta mnie ze zrozumieniem lub podchodzi do mnie z ignorancją, aby się właśnie upewnić iż tak nie jest w co zawsze wierzę, mogę coś zacytować, nie zmyślać sobie czegoś, nie dopisując czegoś. Skoro jest dla wszystkich możliwość cytowania, to dlaczego tylko ja mam się ograniczać? Moderator powinien być bezstronny z tego co ja wiem, a i chyba jak widać nikogo nie uraziłam... pouczać też nie wypada kogoś, kto stara się grzecznie wypowiadać, ja bynajmniej się staram. To są tylko twoje odczucia, a jak sam zauważyłeś, sama już nie staram się wchodzić w niepotrzebną "pyskówę", jestem dorosłą osobą, pytanie tylko dlaczego próbujesz mnie ograniczać?, przecież nie zmuszam już nikogo do prowadzenia rozmowy ze mną, a jeśli ktoś coś napisze, to chyba dobrze, że możemy porozmawiać bez ograniczeń. Oczywiście z pełnym szacunkiem do twojej osoby Luks Kotek
Nie ma sensu pisać to samo. Ta dyskusja jest jałowa "ja powiedziałam to, a Ty tamto". Ten wątek mial służyć wyjaśnianiu symboli zawartych na kartach a robi się z tego epopeja o niczym. To nie są moje odczucia, bo dostaję sygnały od innych użytkowników forum, że coś jest nie tak. Moderator jest bezstronny, ale moim obowiązkiem jako Moderatora jest również dbanie o porządek i dobrą atmosferę na forum. Nikt Cię nie ogranicza, po prostu nagminnie prowadzisz pewien styl rozmowy, który nic nie wnosi poza osobistymi wymianami zdań.
Zgadzam się, nikt nikogo nie zmusza do rozmowy. Myślę, że zainteresowani powinni sobie wziąć to do serca.
Pozdrawiam.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości