30-12-2016, 23:40
Kasiu, przede wszystkim zdziwiło mnie to że tak Cię przeraziła ta wróżba... o ile dobrze zrozumiałam, to wróżka ta powiedziała tylko, że kogoś poznasz i związek z tym mężczyzną rozpadnie się przez Twoją zazdrość... nawet gdyby to się okazało prawdą (a przecież nie wiadomo czy tak się stanie), to czy to jest takie przerażające?... Zwykła sprawa, jedne związki trwają, inne się rozpadają...
Natomiast "dziwne uczucie" o którym piszesz, to chyba po prostu brak zaufania do tej wróżki... Osoba którą pytasz o swoją przyszłość powinna swoją postawą budzić Twoje zaufanie, a nie podejrzenia - a już tym bardziej jeśli traktujesz wróżby tak emocjonalnie. Zadawanie pytań na zasadzie "a co mi szkodzi, zobaczymy co ona mi powie" nie jest dobrym pomysłem...
Natomiast "dziwne uczucie" o którym piszesz, to chyba po prostu brak zaufania do tej wróżki... Osoba którą pytasz o swoją przyszłość powinna swoją postawą budzić Twoje zaufanie, a nie podejrzenia - a już tym bardziej jeśli traktujesz wróżby tak emocjonalnie. Zadawanie pytań na zasadzie "a co mi szkodzi, zobaczymy co ona mi powie" nie jest dobrym pomysłem...