Ankieta: Które zdjęcie konkursowe spodobało Ci się najbardziej? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
kasia12 - "III Cesarzowa"
15.38%
8
15.38%
Joana - Głupiec
11.54%
6
11.54%
Farfalla - Głupiec steampunk
15.38%
8
15.38%
slawek_88 - Pustelnik
19.23%
10
19.23%
Laurka - 6 kielichów
9.62%
5
9.62%
Beata - "Kipper is my world"
13.46%
7
13.46%
MAG - XX Sąd
15.38%
8
15.38%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

Konkurs Bożonarodzeniowo-Noworoczny

Cytat:barbara40Mam pytanie, a kto zajął 3 miejsce? Ja też dałam nagrodę dla zachęcenia innych ... za zajęcie 3 miejsca.
Basiu, mieliśmy z Amenersem ogromny dylemat pomiędzy świetnym Głupcem Steampunk, a przepięknym zdjęciem MAG - bardzo trudno nam było zdecydować... Tak więc...
MAG bezapelacyjnie zajęła 3 miejsce! Buźki  Oklaski  Kwiatek
...choć w zasadzie powinna zająć również 2-gie... ale cóż, mamy tylko dwie nagrody. Smutny
MAG, Twoje zdjęcie - zresztą jak wszystkie, które robisz - jest przepiękne! Buziak

Gratuluję serdecznie naszym zwycięzcom - Sławkowi i Farfalli! Kwiatek  Oklaski  Oklaski
Sławek przysłał bardzo klimatyczne i dające do myślenia zdjęcie Pustelnika, a Farfalla dopadła wspaniałego Głupca i wprowadziła nas w karnawałowy nastrój. Uśmiech
Dziękuję jednak bez wyjątku wszystkim uczestnikom - każde ze zdjęć miało w sobie to "coś"!!!  Kwiatek  Buźki

Sławku - moja nagroda poleci więc do Ciebie i Twojej bratanicy (mam nadzieję że karty się jej spodobają Oczko ), a Aniołki Amenersa do Farfalli. Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości