Ścięta głowa na karcie Królowej mieczy z talii Initiatory Tarot of the Golden Dawn

Mam zły dzień, niech będzie, ale nigdy nie wykorzystuje swojej pozycji, tak przynajmniej staram się. Może to wygląda inaczej po drugiej stronie.

Wcale nie szastam ostrzeżeniami, wróćmy do faktów.
Violet odezwał się niegrzecznie i normalnie nie było to na wage ostrzeżenia, jednak Rene zgłosiła post do moderacji, a ponadto łobuz jest pod szczególnym nadzorem i dobrze wie, że będzie miał ostrzeżenie. Akurat mu wszystkie wygasły i wkalkulował, to sobie.
Rene zamiast poczekać na reakcje moderacji sama sie odgryzła, moim zdaniem na jeszcze niższym poziomie, violet to też człowiek, jej uwaga była wyniosła i przykra.

Ponadto od razu pojechała po forum, że tu takie praktyki dozwolone itd. to na pewno było przedwczesne, bo jej zgłoszenia nikt nie zdążył rozpatrzyć.

Ja sie znam na ludziach, kochani poczytajcie jej posty dokładnie jeszcze raz, są ironiczne i wyniosłe. Mój humor jeszcze zachowałem i chciałem załagodzic spór śmieszną uwagą, tymczasem jaśniepani zobaczyła w tym jakieś zarzuty Szok
Jakie zarzuty Myśli czy ktos potrafi wymienić chociaż jeden? Takie rzeczy może pisać tylko osoba oderwana od rzeczywistości, moje rzekome zarzuty powstały w jej głowie. Stąd mój następny post w postaci terapii szokowej, niestety bez powodzenia Bezradny Rene nie zwróciła na siebie uwagi, nie szuka w sobie błędów, ona jest wporzo, a cały świat beee

Eremit dostaje ostrzeżenie Język
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości