Relacje karmiczne to nie tylko relacje damsko-męskie, ale również relacje rodzinne, z przyjaciółmi, ze znajomymi. Teraz już wiem, że są zarówno związki karmiczne (one trwają długo) jak i relacje, które są tylko po to abyśmy mogli spłacić karmę. Związki w których musimy „odpracować” swoją karmę, odrobić jakąś lekcje nie są niestety łatwe i zazwyczaj kończą się. Wiem to z własnego doświadczenia. Próbowałam ratować takie relacje, pomimo burz, huśtawek emocjonalnych, ale i tak kończyło się rozstaniem. Jedyne co pozostało po nich to odrobiona lekcja.
I nauczyłam się też jeszcze jednej rzeczy - jeśli ktoś jest nam przeznaczony, jeśli to tzw. nasza „bratnia dusza” to nie będzie żadnych wątpliwości, trudności, walki tylko spełnienie i szczęście. Mnie niestety nie udało się jeszcze spotkać partnera będącego moją „bratnią duszą”, ale mam bardzo udane związki karmiczne z moim synem, tatą, przyjaciółką i z paroma innymi osobami i są one bardzo mocne i trwałe
To jakie mam lekcje, co do mam do przepracowania, z kim mam związki karmiczne, a z kim tylko karmę dowiedziałam się z numerologii J
A teraz próbuje powoli dowiadywać się czegoś więcej z kart tarota
I nauczyłam się też jeszcze jednej rzeczy - jeśli ktoś jest nam przeznaczony, jeśli to tzw. nasza „bratnia dusza” to nie będzie żadnych wątpliwości, trudności, walki tylko spełnienie i szczęście. Mnie niestety nie udało się jeszcze spotkać partnera będącego moją „bratnią duszą”, ale mam bardzo udane związki karmiczne z moim synem, tatą, przyjaciółką i z paroma innymi osobami i są one bardzo mocne i trwałe
To jakie mam lekcje, co do mam do przepracowania, z kim mam związki karmiczne, a z kim tylko karmę dowiedziałam się z numerologii J
A teraz próbuje powoli dowiadywać się czegoś więcej z kart tarota