Rozkład "Nów księżyca" - rozkład miesięczny (7 kart)

k_ella_k napisał(a):
Iwona napisał(a):Iwona, jako ze masz doswiadczenie z tym rozkladem to mam pytanie: Jak rozumiesz pt 1? czy nalezy zrezygnowac z projektu, ktory chodzi po glowie i co do ktorego nie jestesmy do konca przekonani, czy ...

Pytam, bo oczywiscie wczoraj postawilam ten rozklad i utknelam na 1 karcie -Wieza. zanim zaczne "czuc" dalsze karty, fajnie byloby wiedzic czego dokladnie dotyczy punkt pierwszy.
Dziekuje za odpowiedz, jezeli znajdziesz na nia czas

Elu dla mnie dokładnie znaczy odpuść to sobie, to nie jest ten czas na to co planujesz, bo i tak nie wyjdzie w takim wydaniu -rezultacie na jaki oczekujesz. wieża może mówić odpuść sobie sprawy związane z domem, i sprzętem elektronicznym (jeśli nosisz się z zakupem takiego )nie rób nic na siłę, na to przyjdzie czas, jeśli pytasz o jakiś projekt to należy sobie to odpuścić bo napracujesz się a on i tak okaże się fiaskiem, może runąć, odpuszczamy sobie coś co się już zawaliło i nie budujemy nic na gruzach tylko tworzymy coś nowego,innego.

Drugi punkt w rozkładzie pokazuje co jest teraz najważniejsze -ja zawsze sobie porównuję te punkty co trzymać a co odrzucić. no i lekcja jako podsumowanie całości co z niej trzeba wyciągnąć, na co zwrócić uwagę itd

tak ja czuję ten rozkład i tak go interpretuję , sprawdza się , tylko czasami wiem to po czasie Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości