23-07-2017, 13:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-2017, 13:16 przez Zwierzynianka.)
1. Co mnie dokładnie zaniepokoiło w zachowaniu kotki? Co robiła?
2 monety, 3 miecze
Kotka miała bardzo zmienne zachowania, raz była swawolna, chętna do zabawy i psot, a już za chwilę była osowiała i chowała się do kąta, niechętnie dawała się dotykać, być może zachowywała się wtedy agresywnie.
2. Jakie były wyniki badania? Czy mnie uspokoiły czy zdenerwowały?
0 Głupiec, 8 monet
Wyniki badań wyszły dobrze i nie dają powodów do niepokoju, natomiast lekarz zalecił dalszą skrupulatną obserwację zachowania kotki.
3. Czy na ten moment stan zdrowotny kotki mnie niepokoi czy jestem spokojna?
XIV Umiarkowanie, 5 buław
Wizyta u lekarza trochę Cię uspokoiła, bo wyniki wyszły dobrze ale nie do końca, ponieważ nie wyjaśniła dziwnego zachowania zwierzątka, a ty musisz w dalszym ciągu ją bacznie obserwować.
Dziękuję za warsztat! Mam nadzieję, że ze zdrowiem kotki będzie wszystko dobrze
2 monety, 3 miecze
Kotka miała bardzo zmienne zachowania, raz była swawolna, chętna do zabawy i psot, a już za chwilę była osowiała i chowała się do kąta, niechętnie dawała się dotykać, być może zachowywała się wtedy agresywnie.
2. Jakie były wyniki badania? Czy mnie uspokoiły czy zdenerwowały?
0 Głupiec, 8 monet
Wyniki badań wyszły dobrze i nie dają powodów do niepokoju, natomiast lekarz zalecił dalszą skrupulatną obserwację zachowania kotki.
3. Czy na ten moment stan zdrowotny kotki mnie niepokoi czy jestem spokojna?
XIV Umiarkowanie, 5 buław
Wizyta u lekarza trochę Cię uspokoiła, bo wyniki wyszły dobrze ale nie do końca, ponieważ nie wyjaśniła dziwnego zachowania zwierzątka, a ty musisz w dalszym ciągu ją bacznie obserwować.
Dziękuję za warsztat! Mam nadzieję, że ze zdrowiem kotki będzie wszystko dobrze
"Every wall is a door". (R.W. Emerson)