26-08-2017, 18:25
Zgadzam się. Chciałabym poznać siebie taką jaka jestem naprawdę a nie tak jak się widzę ja czy tak jak mnie widzą inni. Gdybym sama miała się opisać znalazło by się kilka większych wad i kilka większych zalet.. Ale mam złożoną osobowość, której sama czasami nie potrafię zrozumieć. Bo z jednej strony potrafię być opiekuńcza, wrażliwa, czuła ale zdecydowanie częściej odczówam ogromną blokadę w okazywaniu tych uczuć i robię dokładnie na odwrót . Kiedy chcę być np. ,,królową kielichów'' górę nademną bierze królowa mieczy (Przekładając to na karty zaoszczędzę słów)
Chciałabym wiedzieć skąd u mnie takie zachamowania. Komuś wróżyć potrafię a sobie najwidoczniej nie. Dlatego zależy mi na tym żeby poświęcić najpierw trochę czasu na poznanie samej siebie. Chciałabym w przyszłości tak jak moja Babcia wróżyć i pomagać ludziom ale jak mogę pomagać innym skoro sama sobie nie potrafię.
Chciałabym wiedzieć skąd u mnie takie zachamowania. Komuś wróżyć potrafię a sobie najwidoczniej nie. Dlatego zależy mi na tym żeby poświęcić najpierw trochę czasu na poznanie samej siebie. Chciałabym w przyszłości tak jak moja Babcia wróżyć i pomagać ludziom ale jak mogę pomagać innym skoro sama sobie nie potrafię.