06-03-2015, 13:18
dziękuję Beata za udział
już podaję rozwiązanie Luks-
gratulacje dla wszystkich
już podaję rozwiązanie Luks-
Cytat:kontynuacja nauki wydaje mi się mało prawdopodobna, myślę właśnie, że zakończył edukację.najwięcej informacji podał Luks,tak,że wygrywa Beata,również byłaś blisko,Cytat:,zgadza się,postanowił niestety zakończyć edukację
Cytat:Z czym to się wiązało? 8 pucharów + rycerz mieczy-tak,wyjechał,do pracy,do Anglii,była podróż samolotem
Wiązało się to ze zmianą miejsca zamieszkania, po prostu wyprowadził się z domu. Bardzo możliwe, że wyruszył dość daleko, widzę podróż samolotem.
I jeszcze jedna karta sugestii dla mnie ^^ - król denarów - tak, wydaje mi się, że się nie uczył dalej tylko zdecydował się na pracę na własny rachunek, być może jakiś wolny zawód.
8 pucharów w moim odczuciu mówi,ze z ciężkim sercem usamodzielnił się od mamusi
króla denarów włożyłam mu do portfela karty miałeś super
Bronka-Cytat:chłopaka znudziła edukacja, może i miał jakieś przemyślenia odnośnie kontynuacji nauki,propozycje, ale ochoty na to żadnej-na początku plany miał, Żeby uczyć się dalej,niestety wybrał inaczej
Barbara-Cytat:8 Monet, Sąd - pojęcie pracy, robienie czegoś na własną rękę-zgadza się
Beata-Cytat:iż Twój syn postanowił jak najszybciej się usamodzielnić aby poprawić swoją nie najlepszą sytuację finansową. Myślę, że podjął się pracyCytat: Karty pokazujĄ ze jest ambitny i ze chce życ na własny rachunek
gratulacje dla wszystkich