11-11-2017, 23:21
(02-12-2016, 06:53)Jednorożec LeCaro napisał(a):niebiesko_oka napisał(a):Witaj jednorożcu
Chciałabym cię bardzo prosić abyś zajrzała w swoje karty i spytała się ich o ty czy znajdę pracę w ciągu pół roku do roku tu lub za granicą. Na co powinnam uważać, kto będzie mi pomocy. Dane podeśle w WP.
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Niebiesko_oka, na priv spytałaś się o pracę za granicą lub czy ewentualnie w ciągu pół roku znajdziesz pracę w Polsce.
Jeśli chodzi o pracę za granicą, to karty mi pokazują że to mało realne, być może ktoś przedstawia Ci takie perspektywy, ale moim zdaniem jest to patykiem na wodzie pisane... w każdym razie w czasie o który pytałam nie widzę kart które by mi o takiej pracy mówiły. Powiedziałabym raczej, że nawet jeśli już będziesz miała takie plany, to coś stanie temu na przeszkodzie i zostaniesz w kraju.
Praca w Polsce w ciągu pół roku... Raczej nie w ciągu najbliższych 3 miesięcy, powiedziałabym że najwcześniej wiosną, a może nawet i później.Karty niestety nie pokazują łatwej drogi do tej pracy, będziesz musiała o nią mocno zabiegać, powiedziałabym "wywalczyć" ją sobie, wykazać się sprytem i inteligencją - z czego by wynikało, że nie możesz liczyć np. na pomoc innych w tym względzie, "załatwienie" pracy.
Ogólnie rzecz biorąc karty wyszły takie, jakby wiele przeszkód było na drodze do tego byś znalazła pracę i sporo widać tu nerwów... finanse bardzo kruche, i Ty też chyba nie bardzo umiesz nimi gospodarować... ewidentnie w tej sferze Twojego życia brakuje równowagi... nie wiem czy nie za bardzo polegasz na zdaniu lub pomocy innych ludzi, zamiast zdecydowanie wziąć sprawy we własne ręce. Konsekwencja, przedsiębiorczość, stanowczość, pewność siebie i wytrwałość w dążeniu do celu - tu karty pokazują braki, na to trzeba położyć nacisk.
Tak więc niestety nie mogę Ci powiedzieć że widzę łatwe i szybkie znalezienie pracy w Polsce... trzeba będzie się mocno o to postarać, ten okres będzie trudny pod tym względem...
Serdecznie Cię pozdrawiam niebiesko_oka i życzę powodzenia.![]()
Witaj Jednorożcu
Wracam do ciebie ze spóźnioną weryfikacją. Twoja wróżba idealnie się sprawdzała na moje nieszczęście, niestety. W pracy za granicą oczywiście stanęły przeszkody uniemożliwiające mi wyjazd. Co do pracy w kraju dopiero na wiosnę coś ruszyło. Były to małe projekty nic stałego ale zjadające sporo nerwów, tak samów przypadku poszukiwań stałej pracy. Choć tu były rozmowy kwalifikacyjne, niby zainteresowanie kilka etapów i w gruncie rzeczy nic nie wyszło. Na szczepcie pomyliłaś się co do moich finansów, gdyż nie jestem rozrzutna i bardzo szanuje to co mam. Tak więc z tylu negatywów choć jedna pozytywna rzeczy wyszła

Dziękuje jeszcze raz za wróżbę i na nowo będę ruszać na podbój świata zarówno tu jak i dalej.
Pozdrawiam ciepło niebiesko_oka