Witam wszystkich...tych wróżących i tych pytających :)

Dzień dobry, 

Jestem typem naukowca, z dystansem podchodzę do życia, z ostrożnością, ale również z ogromną wyrozumiałością i pokorą.
Z wróżbami miałam do czynienia bardzo wcześnie, bo już jako kilkuletnia dziewczynka. Babcia i Mama interesowały się ezoteryką, ale również astrologią, numerologią, medycyną naturalną i niekonwencjonalną (szeroko pojętą). 
Z doświadczeń Rodzinnych wyciągnęłam jeden ważny wniosek: 
Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem i rozsądkiem. 
Nasze podejście powinno być wypadkową wróżby (rada, sugestia, wskazanie drogi) oraz intuicji i wewnętrznego głosu każdego z nas. Ślepe podążanie za wróżbami często prowadzi do tragedii. 
Jestem osobą szczerą więc z góry przepraszam jeśli kogoś tymi słowami uraziłam.

Pozdrawiam i życzę aby spełniały się tylko te pozytywne i dobre wróżby  [Obrazek: papa.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Witam wszystkich...tych wróżących i tych pytających :) - przez Lobelia - 06-12-2017, 09:06
RE: Witam wszystkich...tych wróżących i tych pytających :) - przez ameners - 06-12-2017, 12:00
RE: Witam wszystkich...tych wróżących i tych pytających :) - przez Joana - 06-12-2017, 16:29
RE: Witam wszystkich...tych wróżących i tych pytających :) - przez Farfalla - 06-12-2017, 16:46
RE: Witam wszystkich...tych wróżących i tych pytających :) - przez Dagmara.S - 06-12-2017, 19:00
RE: Witam wszystkich...tych wróżących i tych pytających :) - przez storm - 06-12-2017, 20:29
RE: Witam wszystkich...tych wróżących i tych pytających :) - przez LeCaro - 06-12-2017, 22:35

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości