08-04-2018, 06:06
(08-04-2018, 00:18)Barbara napisał(a): Wiesz ... zauważ to, że ja chociaż starałam się ...
Tutaj chodzi o 7 LAT ... Właściwie JAK to wytłumaczyć ???
Nie wiem jak to wytłumaczyć... jakiś czas temu ktoś założył nowy temat i pytał się mniej więcej o to samo - czy wróżbę da się zmienić - podłączyłam to do obecnego wątku... i nie mam pojęcia dlaczego tamten cytat zniknął, a pojawił się cytat z pierwszej wypowiedzi Mariki w tym wątku...
Jednorożec LeCaro 28th Mar 2018, 18:22 Połączono wątki Wątek: PYTANIA O TAROTA ===> Czy Tarot to wyrocznia? Czy złą wróżbę da się zmienić?
Więc jak widzisz nie było moim zamiarem nikogo prowokować... bo i po co - zresztą tamta moja wypowiedź nie jest przecież prowokująca.
Piszesz że Cię zawiodłam... jeśli tak - to trudno, nic na to nie poradzę... widać nasze podejście do niektórych spraw jednak się różni. Pouczać Cię w sprawach dotyczących kart na pewno nie mam zamiaru, mogę co najwyżej czasem z Tobą polemizować - a jeśli kogoś tu poprawiam lub reaguję na jakiś wpis, to robię to tylko w dwóch przypadkach: pełniąc rolę moderatora lub gdy jakaś wypowiedź dotknie mnie osobiście...
Możesz mi nie wierzyć Basiu, ale - z ręką na sercu - choć Twoje niektóre wypowiedzi muszę czytać po kilka razy żeby w końcu zrozumieć Twoje prawdziwe zamiary i dogrzebać się do sedna ale robię to - czytam je... dlatego że często piszesz o ważnych sprawach, o rzeczach nad którymi rzeczywiście warto się zastanowić... choć nie zawsze w sposób jaki mi się podoba.
Tak czy inaczej mam do Ciebie słabość... lubię Cię, bo jesteś osobą z krwi i kości... kolorową, szczerą i ciekawą.