30-01-2013, 00:48
Hheheheh no widzisz to nie tylko ja nie potrafię jeździć na rowerze. Możliwe , ze nie nauczyła sie , bo był w niej podświadomy strach. Nie wiem jak było u Twojej mamy, ale u mnie wyglądało to komicznie i strasznie. Sąsiad na podwórku uczył swoje dzieci jeździć na rowerze i mnie, też posadził na takowy . Kiedy moj tata zobaczył co sie dzieje to leciał przez całe podwórko z krzykiem, ze mu dziecko sąsiad chce zabić. Masz rację Gosiu ! Napisałam długi post o typach depresji. Komp mi się wyłączył i wszystko straciłam. Głęboki żal do rodziców to jest jeden z powodów depresji. To o czym mówisz to chyba depresja endogenna i pochodzi ze środka , z wnętrza człowieka . Bardzo często występuje u ludzi , którzy maja ku temu skłonności i uwarunkowania psychiczne. To również podłoże cielesne , może wywołać depresje, guz mózgu , apopleksja, zaburzeń hormonalnych , okres przekwitania również. Niewydolność serca, czy zawał serca. itd,To jest bardzo złożone i zróżnicowane i jak napisałaś ostrożnie podchodzić trzeba do takich rozkładów. Dlatego bardzo ważne są Wasze opinie co do tego rozkładu.
Trauma, to jest takie postawienie kropki nad i...
Trauma, to jest takie postawienie kropki nad i...