Entliczek petliczek Miriamkowy Pamietniczek

Hheheheh no widzisz to nie tylko ja nie potrafię jeździć na rowerze. Rotfl Możliwe , ze nie nauczyła sie , bo był w niej podświadomy strach. Nie wiem jak było u Twojej mamy, ale u mnie wyglądało to komicznie i strasznie. Sąsiad na podwórku uczył swoje dzieci jeździć na rowerze i mnie, też posadził na takowy . Kiedy moj tata zobaczył co sie dzieje to leciał przez całe podwórko z krzykiem, ze mu dziecko sąsiad chce zabić. Rotfl Rotfl Masz rację Gosiu ! Napisałam długi post o typach depresji. Komp mi się wyłączył i wszystko straciłam. Głęboki żal do rodziców to jest jeden z powodów depresji. To o czym mówisz to chyba depresja endogenna i pochodzi ze środka , z wnętrza człowieka . Bardzo często występuje u ludzi , którzy maja ku temu skłonności i uwarunkowania psychiczne. To również podłoże cielesne , może wywołać depresje, guz mózgu , apopleksja, zaburzeń hormonalnych , okres przekwitania również. Niewydolność serca, czy zawał serca. itd,To jest bardzo złożone i zróżnicowane i jak napisałaś ostrożnie podchodzić trzeba do takich rozkładów. Dlatego bardzo ważne są Wasze opinie co do tego rozkładu.
Trauma, to jest takie postawienie kropki nad i... Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości