Relacje, uczucia

(15-04-2018, 08:06)kasiorka napisał(a):  Czy ja mogę być tą czwartą osobą? Chodzi o mnie i drugą osobę której dane podam dane na PW.  Mam konkretne pytanie o uczucia. Jak się rozwinie ta relacja w przyszłości interesuje mnie okres tak do 10 lat.  Mogę dodać tylko że "dzieli" nas ponad tysiąc kilometrów i język. Resztę zostawiam kartom. Pozdrawiam

Kasiorka, oto co wyczytałam z moich kart...

Jeśli chodzi o Ciebie - karty pokazały mi, że jesteś osobą samotną i czujesz się z tym bardzo źle. Jesteś bardzo uczuciowa, wrażliwa, masz wiele do zaoferowania drugiej osobie, i bardzo tej drugiej osoby przy sobie potrzebujesz, bycie z kimś, oparcie w kimś bliskim jest dla Ciebie niezwykle ważne - nie akceptujesz samotności, szukasz kontaktu... chciałabyś bardzo kochać i mieć przy sobie mężczyznę. 

Karty mówią, że Pan o którego pytasz ma za sobą jednak odmienne przeżycia... uważam, że ma - lub też miał - on rodzinę, ale los w jakiś sposób tak nim poniewierał, rzucał w rożne strony - że rodzina ta nie jest w tej chwili dla niego jakimkolwiek oparciem... tak jakby los mu te rodzinę w jakiś sposób odebrał, lub też sprawił że spadł na niego wielki smutek. To mężczyzna pogrążony we własnych ponurych myślach, który uważa że los się z nim podle obchodzi... mógłby się z tego otrząsnąć - ale nie chce bądź nie umie... żyje w świecie własnych ponurych myśli... a uczuć u niego nie widzę.

Jak się rozwinie ta znajomość?...
Uważam, że do dwóch - trzech lat możecie mieć ze sobą kontakt, który głównie będzie polegał na wspieraniu się w trudnych chwilach, podtrzymywaniu na duchu, więzi intelektualnej/duchowej, podobieństwie podejścia do życia, dzieleniu się przeżyciami itp... Człowiek ten może Cię czegoś nauczyć w zakresie emocji czy uczuć - ale prawdziwego związku czy relacji w kartach nie widzę.

Koniec końców - karty doradzają Ci poczekanie... na kogoś, kto będzie dla Ciebie bardziej "osiągalny", kto będzie w stanie odwzajemnić Twoje uczucia, kto będzie bardziej otwarty... u tego mężczyzny nie widać takich możliwości.

Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.  Buźki
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Relacje, uczucia - przez kasiorka - 11-04-2018, 16:00
Relacje, uczucia - przez LeCaro - 11-04-2018, 17:08
Relacje, uczucia - przez kasiorka - 15-04-2018, 08:06
Relacje, uczucia - przez LeCaro - 15-04-2018, 20:47
Relacje, uczucia - przez LeCaro - 26-04-2018, 02:50
Relacje, uczucia - przez kasiorka - 26-04-2018, 11:31
Relacje, uczucia - przez LeCaro - 26-04-2018, 15:53
Relacje, uczucia - przez kasiorka - 11-05-2018, 12:06
Relacje, uczucia - przez kasiorka - 05-06-2018, 17:28