20-06-2018, 21:06
w pobliżu okna, okno z lewej strony jak staniesz twarzą do mebla jeszcze w pomieszczeniu zaznacza się jeszcze coś co ma dziwną żebrowaną fakturę, coś co składa się z elementów które zachodzą na siebie dachówkowo, może to być tapeta albo jakąś ozdoba na ścianach, mozaika
To jest lokalizacja w moim pokoju biurowym, gdzie byłam przekonana że ta książka jest, to jest jej zwykłe miejsce. Biurko, po lewej stronie okno po prawej półka która [i]składa się z elementów które zachodzą na siebie dachówkowo
Książka była w innym pomieszczeniu w sporej biblioteczce zamykanej na oszklone drzwi z ozdobnym okuciem. Na niej stoi kartka urodzinowa z naklejonym wyszywanym .Ktoś z domowników bez mojej wiedzy ją tam włożył.
Zaglądałam tam wiele razy ale bez otwierania i wtedy była trudna do zobaczenia.
Dziękuję!
Gratulacje!
To jest lokalizacja w moim pokoju biurowym, gdzie byłam przekonana że ta książka jest, to jest jej zwykłe miejsce. Biurko, po lewej stronie okno po prawej półka która [i]składa się z elementów które zachodzą na siebie dachówkowo
Książka była w innym pomieszczeniu w sporej biblioteczce zamykanej na oszklone drzwi z ozdobnym okuciem. Na niej stoi kartka urodzinowa z naklejonym wyszywanym .Ktoś z domowników bez mojej wiedzy ją tam włożył.
Zaglądałam tam wiele razy ale bez otwierania i wtedy była trudna do zobaczenia.
Dziękuję!
Gratulacje!