08-07-2018, 21:58
27.07.2018 - data wskazuje na szkolenie, zdobywanie wiedzy, inwestowanie w siebie, sięganie po nowe, nieznany jeszcze nam szlaki.
Wcale nie dziwi mnie podróż, wskazuje na góry, podróż nocą.
1. Co będzie główną atrakcją tego weekendowego spotkania?
Królowa mieczy/ as pałek/ 5 mieczy
Kobieta, piosenkarka, będzie przebrana w strój sceniczny, będzie zmieniać oblicza.
Będzie śpiewać o przemocy i upokorzeniu.
Może to być też wykład lub szkolenie, zebranie prowadzone przez kobietę.
Wywiad lub przesłuchanie.
Będą tam liczne plotki.
Karty kojarzą mi się też z jogą, wystudiowaną pozycją, prawidłowym oddechem, medytacją. Łucznictwem. Celem.
Pogoda, może być ochłodzenie, wilgotno, po deszczu, a nawet burzy.
2. W jaki region geograficzny Polski się wybieram?
XVII Gwiazda/ II Kapłanka/ 2 denary
Cechą charakterystyczną tego miejsca jest granica, granica państwa, granica nabrzeżna, woda i góry, niskie i wysokie.
Na pewno jest tam woda, ale myślę, że nie jest to morze. Jezioro, akwen, źródła u podnóża gór.
Jest tam ruch, miejsce te tez funkcjonuje nocą. Będziecie korzystać z otwartej przestrzeni, na świeżym powietrzu.
Bardzo ładna okolica.
To na tyle.
:--)
Wcale nie dziwi mnie podróż, wskazuje na góry, podróż nocą.
1. Co będzie główną atrakcją tego weekendowego spotkania?
Królowa mieczy/ as pałek/ 5 mieczy
Kobieta, piosenkarka, będzie przebrana w strój sceniczny, będzie zmieniać oblicza.
Będzie śpiewać o przemocy i upokorzeniu.
Może to być też wykład lub szkolenie, zebranie prowadzone przez kobietę.
Wywiad lub przesłuchanie.
Będą tam liczne plotki.
Karty kojarzą mi się też z jogą, wystudiowaną pozycją, prawidłowym oddechem, medytacją. Łucznictwem. Celem.
Pogoda, może być ochłodzenie, wilgotno, po deszczu, a nawet burzy.
2. W jaki region geograficzny Polski się wybieram?
XVII Gwiazda/ II Kapłanka/ 2 denary
Cechą charakterystyczną tego miejsca jest granica, granica państwa, granica nabrzeżna, woda i góry, niskie i wysokie.
Na pewno jest tam woda, ale myślę, że nie jest to morze. Jezioro, akwen, źródła u podnóża gór.
Jest tam ruch, miejsce te tez funkcjonuje nocą. Będziecie korzystać z otwartej przestrzeni, na świeżym powietrzu.
Bardzo ładna okolica.
To na tyle.
:--)