28-07-2018, 09:45
Witaj Sylwia
Sprawa o którą pytasz pokazała mi się jako sprawa o zasoby materialne
Co powinnaś zrobić w tej sprawie by ruszyła do przodu
9 monet, królowa Mieczy, As Monet
Napewno musisz się tym zająć prawdopodobne jesteś bierna i dlatego tak długo się to ciągnie
. Druga sprawa to dobra prawniczka bez pomocy takiej osoby nie wygrasz no i musisz uruchomić pieniądze w tej sprawie czyli bez nakładów z Twojej strony się nie obejdzie.
Na pytanie czy wygrasz finalnie tą sprawę pokazał się
0 Głupiec
Ja to widzę tak to Ty musisz pierwsza wyciągnąć rękę, do kobiety tak jakby była szansa na polubownie załatwienie sprawy jest taka możliwość może warto spróbować, bo tarot wyraźnie zachęca do tego by spróbować
Jeżeli nie zdecydujesz się na ten krok to tak jak pisze więcej działania i prawnik ale to są już koszty
Pozdrawiam serdecznie
Hazar
Sprawa o którą pytasz pokazała mi się jako sprawa o zasoby materialne
Co powinnaś zrobić w tej sprawie by ruszyła do przodu
9 monet, królowa Mieczy, As Monet
Napewno musisz się tym zająć prawdopodobne jesteś bierna i dlatego tak długo się to ciągnie
. Druga sprawa to dobra prawniczka bez pomocy takiej osoby nie wygrasz no i musisz uruchomić pieniądze w tej sprawie czyli bez nakładów z Twojej strony się nie obejdzie.
Na pytanie czy wygrasz finalnie tą sprawę pokazał się
0 Głupiec
Ja to widzę tak to Ty musisz pierwsza wyciągnąć rękę, do kobiety tak jakby była szansa na polubownie załatwienie sprawy jest taka możliwość może warto spróbować, bo tarot wyraźnie zachęca do tego by spróbować
Jeżeli nie zdecydujesz się na ten krok to tak jak pisze więcej działania i prawnik ale to są już koszty
Pozdrawiam serdecznie
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."