26-09-2018, 16:38
Warsztat dość dla mnie trudny, nigdy nie stawiałam kart na kontrakty. Nie wiem co może być w takiej umowie. Interpretując karty trochę strzelam
Pozwoliłam sobie zgadywać wszystkie 3 punkty.
1. Król buław+2monet+I Mag
Nie odpowiadało Ci, że ktoś ma absolutną decyzyjność w ocenie Twojej pracy. Możesz wykonać wszystko zgodnie z umową, a i tak może to zostać podważone z "Twojej winy".
2. Rycerz monet+Rycerz kielichów+5mieczy
Mimo inwestycji czasu i pieniędzy(towaru) mogą Cię puścić z niczym przy czym mają prawo do wykorzystania tego co dla nich zrobiłaś. Umowa nie daje Ci pola manewru do obrony. Praca w poczuciu manipulowania, bez szans na rozwój współpracy. Podpunkt ukazuje, że cała współpraca to: "Obiecanki cacanki, a głupiemu radość."
Jeśli ten 3 punkt to złamanie regulaminu warsztatu to proszę go zignorować.
3. Król kielichów+XIII Śmierć+AS buław
Można zerwać z Tobą umowę bez bez powodu, bez żadnych konsekwencji. Ty raczej tego manewru nie masz.
Życzę wszystkim uczestnikom powodzenia.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozwoliłam sobie zgadywać wszystkie 3 punkty.
1. Król buław+2monet+I Mag
Nie odpowiadało Ci, że ktoś ma absolutną decyzyjność w ocenie Twojej pracy. Możesz wykonać wszystko zgodnie z umową, a i tak może to zostać podważone z "Twojej winy".
2. Rycerz monet+Rycerz kielichów+5mieczy
Mimo inwestycji czasu i pieniędzy(towaru) mogą Cię puścić z niczym przy czym mają prawo do wykorzystania tego co dla nich zrobiłaś. Umowa nie daje Ci pola manewru do obrony. Praca w poczuciu manipulowania, bez szans na rozwój współpracy. Podpunkt ukazuje, że cała współpraca to: "Obiecanki cacanki, a głupiemu radość."
Jeśli ten 3 punkt to złamanie regulaminu warsztatu to proszę go zignorować.
3. Król kielichów+XIII Śmierć+AS buław
Można zerwać z Tobą umowę bez bez powodu, bez żadnych konsekwencji. Ty raczej tego manewru nie masz.
Życzę wszystkim uczestnikom powodzenia.
Pozdrawiam serdecznie.