Paź mieczy i Rycerz mieczy w rozkładzie dotyczącym uczuć

Mieczowy dwór w tym rozkładzie zdecydowanie nie wróżył dobrze Uśmiech Jeśli chodzi o giermka, to miałam z nim problem, bo wyszedł mi na pozycji rady (co powinnam zrobić) i chciałam go interpretować przez swój pryzmat, a karty pokazały mi po prostu na jakiego człowieka chcę się zdecydować (pokazały jego oblicze). Ten giermek przewinął mi się przez kolejne rozkłady (w miarę upływu czasu) dotyczące tej samej osoby, zawsze pojawiając się na pozycjach, które dotyczyły jego nie mnie, więc samo to jest bardzo znaczące. Co mi pokazał? A no to, co napisała Izyda, przekłamanie, jedno mówi, drugie robi. Jeżeli chodzi o miecze ogólnie, to ten dwór pokazał mi też chłód emocjonalny, ogromną inteligencję, ale dosłowne odcięcie się od sfery uczuć.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Paź mieczy i Rycerz mieczy w rozkładzie dotyczącym uczuć - przez CrazyJaney19 - 26-08-2018, 19:22
RE: Paź mieczy i Rycerz mieczy w rozkładzie dotyczącym uczuć - przez Dagmara.S - 26-08-2018, 19:35
RE: Paź mieczy i Rycerz mieczy w rozkładzie dotyczącym uczuć - przez CrazyJaney19 - 26-08-2018, 19:49
RE: Paź mieczy i Rycerz mieczy w rozkładzie dotyczącym uczuć - przez kurylka - 04-11-2018, 00:46
RE: Paź mieczy i Rycerz mieczy w rozkładzie dotyczącym uczuć - przez CrazyJaney19 - 05-11-2018, 20:47
RE: Paź mieczy i Rycerz mieczy w rozkładzie dotyczącym uczuć - przez wrozkabasia - 17-02-2022, 10:03

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości