14-11-2018, 19:35
Hanabanana ;
Ramy czasowe to rok 2019
Pytanie - Czy w ciągu 2019 roku dojdzie do zaręczyn ?
9 buław, XXI Świat
Tak dojdzie ; pokazał dosłownie mi się mężczyzna w przyklęku, takie klasyczne proszenie o rękę no i spełniona istotka na drugiej karcie, także jest to wysoce prawdopodobne ;
Drugie pytanie, czy uda się wam przetrwać trudną sytuacje rodziną ?
Paź monet, 9 monet, Król Monet - tak powinno być w miarę dobrze, tylko trzeba podejść do tych spraw wyjątkowo praktycznie i taka aluzja do Ciebie żebyś trzymała się z boku , nie angażuj się w te sprawy, tu jest rola partnera on jakby ma tu odegrać kluczową rolę.
Jest naprawdę realna sprawa że obejdzie się bez "ofiar" byle by kierować się rozsądkiem.
Wszystko ładnie się zapowiada ; to powinien być dla Ciebie taki stabilny, dobry rok ;
Pozdrawiam Serdecznie
Hazar
Ramy czasowe to rok 2019
Pytanie - Czy w ciągu 2019 roku dojdzie do zaręczyn ?
9 buław, XXI Świat
Tak dojdzie ; pokazał dosłownie mi się mężczyzna w przyklęku, takie klasyczne proszenie o rękę no i spełniona istotka na drugiej karcie, także jest to wysoce prawdopodobne ;
Drugie pytanie, czy uda się wam przetrwać trudną sytuacje rodziną ?
Paź monet, 9 monet, Król Monet - tak powinno być w miarę dobrze, tylko trzeba podejść do tych spraw wyjątkowo praktycznie i taka aluzja do Ciebie żebyś trzymała się z boku , nie angażuj się w te sprawy, tu jest rola partnera on jakby ma tu odegrać kluczową rolę.
Jest naprawdę realna sprawa że obejdzie się bez "ofiar" byle by kierować się rozsądkiem.
Wszystko ładnie się zapowiada ; to powinien być dla Ciebie taki stabilny, dobry rok ;
Pozdrawiam Serdecznie
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."