04-02-2019, 21:24
(04-02-2019, 19:55)Hazar napisał(a): Polli ;
wróżba urodzinowa
Pytanie: jaka będzie ogólna tendencja w nadchodzącym dla Ciebie roku urodzinowym ?
V Papież, IX Pustelnik, Paź kielichów
Czeka cię przewartościowanie i czas nauki, to jest rok nadchodzących zmian dla Ciebie pod względem wewnętrznym, będziesz dojrzewać, ustalać sobie priorytety, też będą zaznaczać sie wpływy autorytetów w dziedzinie właśnie rozwoju duchowego, możliwe że będziesz zgłębiać o tej tematyce literaturę, słuchać wystąpień, przekazów, oglądać filmy na youtubie ale co najważniejsze zachowasz zdrowy dystans emocje które się pokazały będą bardzo ulotne i nikłe, czyli wiedzę którą zdobędziesz przyjmiesz z wiarą ale bardzo spokojnie ;
Pytanie: jak na ten czas prognozuje się sfera zawodowa dla Ciebie ?
5 monet i 8 mieczy - niestety tutaj mamy biedę i ograniczenia, sfera zawodowa bardzo słabo, kasa marna, będzie brakować pieniędzy, musisz się przygotować że na wiele rzeczy nie będzie cię stać i co najgorsze ciężko będzie z tego marazmu wyjść, bo te miecze skutecznie będą blokować możliwości rozwoju.
dołożenie (do obecnej pracy) 3 miecze - może być tak, że ta praca wyciśnie łzy z twoich oczu... ktoś sprawi ci przykrość (zapytałam jeszcze z czyjej strony możesz się tego spodziewać ale w 9 buławach nie pokazał mi twarzy, bardzo dobrze ją ukrył to może być facet ale nie musi)
dołożenie ( do nowych ofert) Król Mieczy, 2 buławy - pojawią się możliwości a nawet dwie ale uważaj na wyrachowanego cwaniaka, bo oferta będzie ale nie licz na sentymenty, może się okazać że ani nie zarobisz a nawet trafisz z deszczu pod rynnę
w sferze zawodowej musisz być wyjątkowo ostrożna, nic pochopnie
Pytanie: jak prognozuje sie sfera towarzyska na ten czas ?
Królowa Buław, 10 kielichów, Paź mieczy - jest ogień na ten rok w tej sferze ;wyjątkowo dobrze sie to pokazuje i ta przyjaciółka się zaznacza
dołożenie IV Cesarz, 3 kielichy - co prawda ma autorytarne zapędy i uwielbia dominować hehe ale to prawdziwa przyjaciółka i wasze eskapady są niesamowicie udane, naprawdę zgrany z was duet, fantastycznie się uzupełniacie chociaż lubicie wdawać sie w pyskówki jak przysłowiowy pies z kotem ale żyć bez siebie nie potraficie
wszystkie działania jakie macie w planach na ten rok dojdą do skutku
Ostatnie pytanie - szansa - 6 mieczy - ewidentnie wracamy do pierwszego pytania, to jest rok w którym poszerzysz swoje horyzonty, masz szanse zdobyć wiedzę
i nie przejmuj się robotą, jak będzie źle to masz komu sie wyżalić ; a z takim wsparciem wszystko przetrwasz
Wszystkiego dobrego Polli i życzę sukcesów w "nauce"
pozdrawiam
Hazar
Bardzo dziękuję Hazarku za poświęcony czas
Zgadzam się, że ten rok może przynieść wibracje rozwoju wewnętrznego, bo już to odczuwam. Dojrzewam, ustalam sobie priorytety, myślę, że ma na to wpływ także numerologia - to mój 7 rok numerologiczny czas skupienia, wyciszenia, poszukiwania prawdy, a nawet odcięcia się świadomego od tego co toksyczne, relacji wprowadzających w smutek, żal. To myślę, że po części mogę już potwierdzić.
Co do pracy - cóż, ta karta 5 monet jest dla mnie trochę wymowna. Mam przed oczami siebie i swojego szefa. No cóż... zobaczymy na ile ten stan się utrzyma przez 2019 r.
Bardzo cieszę się, że przyjaciółka wyszła jako pozytywna sfera w moim życiu - jak to z kobitkami - bywa różnie, ale możemy na siebie liczyć
Jeszcze raz dziękuję za czas powrócę zapewne za kilka ładnych miesięcy z weryfikacją...