15-02-2019, 11:06
(14-11-2018, 19:35)Hazar napisał(a): Hanabanana ;
Ramy czasowe to rok 2019
Pytanie - Czy w ciągu 2019 roku dojdzie do zaręczyn ?
9 buław, XXI Świat
Tak dojdzie ; pokazał dosłownie mi się mężczyzna w przyklęku, takie klasyczne proszenie o rękę no i spełniona istotka na drugiej karcie, także jest to wysoce prawdopodobne ;
Drugie pytanie, czy uda się wam przetrwać trudną sytuacje rodziną ?
Paź monet, 9 monet, Król Monet - tak powinno być w miarę dobrze, tylko trzeba podejść do tych spraw wyjątkowo praktycznie i taka aluzja do Ciebie żebyś trzymała się z boku , nie angażuj się w te sprawy, tu jest rola partnera on jakby ma tu odegrać kluczową rolę.
Jest naprawdę realna sprawa że obejdzie się bez "ofiar" byle by kierować się rozsądkiem.
Wszystko ładnie się zapowiada ; to powinien być dla Ciebie taki stabilny, dobry rok ;
Pozdrawiam Serdecznie
Hazar
Dzien dobry, wracam z weryfikacja. Faktycznie, oswiadczyl mi sie w grudniu. Niemniej co do spraw rodzinynnych jest gorzej, duzo gorzej. Posluchalam rady kart i nie ingeruje.
W tym momencie jestem bliska decyzji o rozstaniu. Poprosilabym o rozklad, porade-co zrobic?
Na scene weszla matka narzeczonego-nie moze sie pogodzić z tym, ze syn sie wyprowadzil i zaczal dorosle zycie. On kompletnie sibie nie radzi i odbosze wrażenie, ze ja dostaje po tylku za jego problemy. Zaczal mnie odrzucać fizycznie, mentalnie... Czuje sie jak w potrzasku jego czworokata-matka, ex, on i ja. Zalezy mi na nim jeszcze, ale nie za wszelka cene.
Pytanie do kart-czy dac szanse tej relacji? Ewa 02.12.1979 i Maciej 07.10.1981