18-02-2019, 18:56
Ok
1. Jak wygląda szalik tarot55557?
rycerz monet
Szalik jest kobiecy, w kolorach natury: żółty, khaki, brązowy. Praktyczny.
Jesteś mu wierna, bardzo go lubisz. Już trzeci rok z nim chodzisz ;--)
2. Jak wyglądają buty tarot55557?
3 miecze/ rycerz kielichów/ Gwiazda
Do tych butów musiałaś się przekonać, z początku mogły być super niewygodne i poraniły Ci nogi. Wcześniej pokazałaś się w rycerzu monet, a on tak łatwo się nie poddaje, postanowiłaś je rozchodzić. Buty są eleganckie o czym mówi rycerz i Gwiazda, mogą być na szpilce, słupku (3 miecze), mieć 3 klamry lub trzy zamki (imitacje). Mogą być chwiejne (rycerz), delikatne, a nawet lakierki (Gwiazda). Czujesz się w nich atrakcyjnie.
W mojej wyobraźni takie buty mi do Ciebie nie pasują, ale tak to pokazały karty :--)
Czekam na rozwiązanie.
1. Jak wygląda szalik tarot55557?
rycerz monet
Szalik jest kobiecy, w kolorach natury: żółty, khaki, brązowy. Praktyczny.
Jesteś mu wierna, bardzo go lubisz. Już trzeci rok z nim chodzisz ;--)
2. Jak wyglądają buty tarot55557?
3 miecze/ rycerz kielichów/ Gwiazda
Do tych butów musiałaś się przekonać, z początku mogły być super niewygodne i poraniły Ci nogi. Wcześniej pokazałaś się w rycerzu monet, a on tak łatwo się nie poddaje, postanowiłaś je rozchodzić. Buty są eleganckie o czym mówi rycerz i Gwiazda, mogą być na szpilce, słupku (3 miecze), mieć 3 klamry lub trzy zamki (imitacje). Mogą być chwiejne (rycerz), delikatne, a nawet lakierki (Gwiazda). Czujesz się w nich atrakcyjnie.
W mojej wyobraźni takie buty mi do Ciebie nie pasują, ale tak to pokazały karty :--)
Czekam na rozwiązanie.