20-02-2019, 12:46
(18-02-2019, 18:18)Hazar napisał(a): BłękitnyHazar czy te języki to włoski i francuski?
Pytanie: Czy mam szanse spełnić się w marketingu sieciowym, czy któryś język konkretnie przyda mi się w przyszłości?
Podczas tasowania wyrzuciło XIV Umiarkowanie, przydadzą ci się oba języki zarówno ten bardzo ognisty i impulsywny w mowie, jak i ten drugi bardziej śpiewny i płyny ;pokazało się że dobrze będziesz nimi władał czyli jest uzdolnienie w tym kierunku i podniosą twoją pozycje zawodową.
na pytanie o marketing - XVIII Księżyc, XII Wisielec - nie poradzisz sobie w sieci, narazisz sie na straty, pieniądze będą uciekać, wyłożysz się prawdopodobnie na logice, złudzenia będą cię prowadzić na manowce, tak jakby będziesz się niepotrzebnie zawieszał w tej pracy, męczące dla ciebie to wszystko będzie
Możliwe że miałeś bujanego konika jak byłeś mały
Pozdrawiam
Hazar

Co do marketingu sieciowego, to raczej kwestia etyki niż znajomość funkcjonowania systemu. Poznałem trochę to środowisko. Polega ono przeważnie na naciągactwie i wykorzystywaniu naiwności i niewiedzy ludzi. A ja czuję psychiczny opór przed takimi praktykami.
Nie przypominam sobie konika bujanego

Pozdrawiam Błękitny
"W życiu największą wypłatę dostaniesz za pracę nad samym sobą!"