14-03-2019, 07:57
(19-09-2018, 18:56)Hazar napisał(a): Witaj Lunadroga Hazar, trochę czasu minęło, więc pomyślałam, że wrócę
czas wróżby to 3 miesiące do przodu
Na chwilę obecną to się przyglądacie sobie i to bardzo uważnie XII Wisielec , brakuje wam trochę pewności siebie ale to w niczym nie przeszkadza, nawet dobrze że się nie spieszycie.
Uczuciowo z Twojej strony 7 monet - czekasz na rozwój sytuacji ale widać zadowolenie prawdopodobnie, jest to dla Ciebie bardzo komfortowa sytuacja imponuje ci jego postawa wobec Ciebie, trochę odpływasz w marzeniach 4 kielichy i jest to troszeczkę nie wystarczające dla Ciebie to co jest teraz ale cały czas przyjmujesz postawę wyczekującą na więcej
Z jego strony 2 kielichy - świetna karta, jest chęć na tworzenie związku i zakochanie dodatkowe 10 monet czyli już teraz dużo dla niego znaczysz i bardzo prawdopodobne że myśli o Tobie bardzo poważnie
na najbliższą przyszłość pokazały się 7 kielichów, Rycerz kielichów, I Mag - Twoje marzenia będą się spełniały bo I Mag o to zadba, będziesz dopieszczona z każdej możliwej strony w szczególności pod względem emocjonalnym ale odległość będzie jednak problemem ... prawdopodobnie nie dość że się nie zmniejszy, to jeszcze będzie źródłem konfliktów 5 buław
Luna bardzo ładnie się to wszystko pokazało, jest potencjał i takie bardzo ciepłe karty , szczególnie z jego strony tylko ta odległość może bruździć a tak poza tym to wszystko w porządku
pozdrawiam serdecznie
Hazar
Wrozba w calosci się sprawdzila ta odnośnie relacji tzn przez ten czas bylam i jestem dopieszczana z kazdej mozliwej strony choc odleglosc sie nie zmniejszyla. Druga wrozba dot. Pracy tez to byl ciezki okres i pracuje tam gdzie pracowalam, ale zapisalam się na roczny kurs podnoszacy kwalifikacje.
Chcialam zapytac czy moge prosic o wrozbe nt. naszej relacji czy nastapi jakis przelom i jak sie nam bedzie ukladac w kolejnych miesiacach.
Dane wysle na pw