16-03-2019, 12:34
(01-09-2018, 19:04)Hazar napisał(a): MariposaWitaj, Hazar, wracam z weryfikacją
Zapytałam jakie jest jego nastawienie / stosunek do Ciebie
Rycerz Buław XV Diabeł 10 kielichów
Pokazało się że działania które kieruje w Twoją stronę są celowe i cyniczne. Normalnie teraz jest między wami jak pies z kotem. On chce pokazać że ma władzę, jakieś atuty do wykorzystania uważaj na niego bo w przyszłości może ich użyć, teraz to tylko straszak i też zakłada maskę, ukrywa że lubi wykorzystywać i poniżać innych, nie fajnie się ten człowiek pokazał
Przyszłość tej relacji wygląda następująco
3 monety, 5 buław, 8 kielichów z dołożenia As Mieczy 6 kielichów
Tak prawdopodobnie będzie współpraca między wami ale również konflikt jak diabli i wreszcie koniec w emocjach... Taki gwałtowny i z poczuciem żalu że kiedyś było inaczej i że tak można było się pomylić w ocenie drugiej osoby ..
Mariposa podejdź profesjonalnie do tego, przełknij cały ten bajzel i nie daj się omotać
Nie bądź zależna od tego człowieka w żaden sposób ani emocjonalnie, ani zawodowo po prostu rób swoje raczej zalecam ostrożność w stosunkach z tą osobą.
Pozdrawiam trzymaj się mocno :
Hazar
Do współpracy doszło szybciej niż myślałam, bo pod koniec lutego, trwała 3 tygodnie.
Atmosfera między nami była bardzo zmienna, on chyba udawał, że nic się nie stało, był miły, ja kompletnie nie wiedziałam, jak mam się zachowywać wobec niego, raz kompletny ignor, za chwilę słabo maskowana wściekłość, miałam ochotę mu łeb uciąć tym Mieczem innym razem koleżeńskie heheszki ale to sporadycznie, wiem, że to nieprofesjonalne zachowania, no nie radzę sobie z emocjami jednak, nie jest mi obojętny mimo wszystko
Do kolejnej bliższej współpracy ma dojść w lipcu, z tym, że może być problem, bo on będzie chciał najprawdopodobniej wcisnąć tę swoją lalunię do nas, więc mam prośbę, czy możesz spojrzeć, jak ta kolejna współpraca będzie przebiegać, czy moje obawy są uzasadnione i czym to się skończy
Dane podam na priv