13-01-2011, 14:07
intuicja, jasnowidzenie, wizjonerstwo, mediumiczność, umiejętność przekazu wiedzy z Najwyższego Źródła
charyzma, talenty przywódcze, wódz, przewodnik, nauczyciel, wychowawca, mistrz duchowy
artyzm, indywidualność, piękno wewnętrzne, prekursor przecierający szlaki dla nowej wiedzy, natchnienie, inspiracja
zdolności dywinacyjne – astrolog, numerolog, tarocista, zdolności parapsychiczne, znajomość wiedzy tajemnej
odwaga, duża energia, oryginalność, mądrość, dążenie do duchowej doskonałości, skromność, idealizm, służba innym
LEKCJA DLA LICZBY 11: dzielenie się wiedzą z innymi
NEGATYWY LICZBY 11:
despotyzm, manipulacja innymi, zarozumialstwo, próżność
depresje, lęki, nerwowość
zależność, podporządkowanie, bierność
brak realizmu, utopia
żródło: Numerologia Liczby Mistrzowskie
Dodam z własnego podwórka .Moja 11 dała mi wyczuwanie i wczuwanie sie w innych ludz.(pomocne przy uzdrawianiu)Wewnetrzną potrzebe troszczenia sie o nich,pomagania im.
charyzma, talenty przywódcze, wódz, przewodnik, nauczyciel, wychowawca, mistrz duchowy
artyzm, indywidualność, piękno wewnętrzne, prekursor przecierający szlaki dla nowej wiedzy, natchnienie, inspiracja
zdolności dywinacyjne – astrolog, numerolog, tarocista, zdolności parapsychiczne, znajomość wiedzy tajemnej
odwaga, duża energia, oryginalność, mądrość, dążenie do duchowej doskonałości, skromność, idealizm, służba innym
LEKCJA DLA LICZBY 11: dzielenie się wiedzą z innymi
NEGATYWY LICZBY 11:
despotyzm, manipulacja innymi, zarozumialstwo, próżność
depresje, lęki, nerwowość
zależność, podporządkowanie, bierność
brak realizmu, utopia
żródło: Numerologia Liczby Mistrzowskie
Dodam z własnego podwórka .Moja 11 dała mi wyczuwanie i wczuwanie sie w innych ludz.(pomocne przy uzdrawianiu)Wewnetrzną potrzebe troszczenia sie o nich,pomagania im.