06-04-2019, 18:05
(16-03-2019, 22:49)Hazar napisał(a): MariposaHej, Hazar, wracam jak bumerang Ta współpraca, o której myślałam, miała być w lipcu, doszło jednak do nieoczekiwanej kolejnej kilka dni temu, a dokładnie we wtorek, pytałaś kart o kolejną współpracę a nie konkretnie o lipcową, więc chyba mogę już zweryfikować
pytanie : Jak będzie wyglądać kolejna współpraca pomiędzy wami ?
4 monety, IX Pustelnik, As monet - poprawnie, myślę że nie będzie żadnych gwałtownych działań czy emocji, pokazało sie trochę to jak każdy sobie rzepkę skrobie ale też dojrzejecie do tego by razem współpracować w miarę efektywnie.
czy twoje obawy są uzasadnione ? 8 monet - w sumie to też nie do końca, trochę doszukujesz się na wyrost, coś tam nie podoba ci się wszystko ale w sumie nie znajdziesz jakiegoś poważnego haka ; żeby się czegoś przyczepić
Czym to się skończy ? Królowa denarów, 4 kielichów - skończy się dobrze zrobioną robotą ; znowu będziesz się czegoś doszukiwać szukać dziury w całym ale bez obaw to się pokazuje że już wszystko sie oczyściło, te złe emocje opadną bezpowrotnie do rozpoczęcia tej współpracy, zwyczajnie każde odpuści
Mariposa ; możesz śmiało patrzeć w przyszłość to się rozwieje jak poranna mgła, jest szansa naprawdę na świetna współprace i nikt nie będzie ci w tym przeszkadzał.
Wszystkiego dobrego ;
Hazar
Było całkiem miło, momentami nawet bardzo, i to z jego strony, o dziwo
Zaczęliśmy w cztery osoby i jak te 4 monety np. u Crowley'a- każdy w swoim kąciku, każdy pustelniczo i pracowicie dłubał na swoim poletku, co miało dać potem jedną całość, nowy początek pod kolejne etapy pracy w naszej firmie.
Dla mnie to była szansa nauki czegoś nowego, bardzo odpowiedzialnej pracy, gdzie nie ma miejsca na błędy, dostałam duży kredyt zaufania i starałam się jak mogłam, żeby wywiązać się jak najlepiej ze swojej części, pod koniec rzeczywiście miałam już dość w tych 4 kielichach Ale byłam bardzo z siebie dumna i wszyscy dla których wykonywałam tę pracę byli ze mnie zadowoleni No, ale na efekty trzeba będzie trochę poczekać i chciałabym jeszcze dopytać, jakie te efekty będą i jak zostanę oceniona
Relacja między nami, pomimo tej współpracy, nie poprawiła się, tylko kiedy pracujemy razem- jesteśmy teamem, na co dzień staram się go unikać jak mogę.
Do lipca jeszcze trochę czasu