30-04-2019, 15:43
I właśnie dlatego tak trudno mi odpuścić, ale już kiedyś walczyłam z całych sił o relację, w której ktoś nie widział sensu i sam nie do końca wiedział czego chce..szybko wyciągam wnioski. Jest odpowiedzialnym i troskliwym facetem,z którym chciałabym coś stworzyć tylko strasznie pogubionym. Na początku znajomości znikąd rzucił tekst,ze musi gdzieś dorobić.. trochę mnie to zastanawiało bo ma stałą pracę i możliwość rozwoju w niej,ale praca mundurowa i kiedyś padło pytanie z jego strony czy wiem ile zarabia się w takich służbach. Wyjaśniłam mu ,że wiem ale to nie pieniądze mają dla mnie największą wartość w życiu.
Te 9 buław, które wypadło w poprzedniej wróżbie świadczące o jego wrażliwości mogło być dla mnie jakimś ostrzeżeniem, żebym lepiej dobierała słowa bo on strasznie bierze wszystko do siebie co zrozumiałam po fakcie.
No nic.. jesteśmy umówieni na spotkanie i też mam wrażenie, że nic już się nie zmieni. Dobrze, że karty nie pokazały awantury ) bo tego trochę się bałam, że będą jakieś wyrzuty. A jak będzie zobaczę niebawem i dam znać
Te 9 buław, które wypadło w poprzedniej wróżbie świadczące o jego wrażliwości mogło być dla mnie jakimś ostrzeżeniem, żebym lepiej dobierała słowa bo on strasznie bierze wszystko do siebie co zrozumiałam po fakcie.
No nic.. jesteśmy umówieni na spotkanie i też mam wrażenie, że nic już się nie zmieni. Dobrze, że karty nie pokazały awantury ) bo tego trochę się bałam, że będą jakieś wyrzuty. A jak będzie zobaczę niebawem i dam znać