Warsztat 69 - Szpitalne perypetie

Cytat:1. Jakie zdarzenie było przyczyną mojej operacji?
2. Jakiej części mojego ciała dotyczyła? (fajnie by było coś konkretnego ręka noga nerka mózg)
3. Dlaczego była to najgorsza operacja?

1. Rycerz monet
Tez mi wychodzi zdarzenie z koniem, zdecydowanie podczas jazdy w naturze, mozliwe, ze byl to teren gorzysty, lato lub wiosna..nic nie zapowiadalo wypadku, kon byl przyjazny i spokojny..mozliwe, ze cos go sploszylo..mysli, ze byl to okres Twojego dojrzewania, jeszcze nie kobieta ale juz nie dziecko..
2. 2 bulaw
..dotyczylo reki, widze na mojej karcie tylko lewa reke, nie widze prawej, wiec moze to karta wskazywac na lewa, jednak ja bylabym bardziej za ta, ktorej nie widac, wiec zostala uszkodzona..poniewaz to prawa reka, wiec nie moglas pisac, nie moglas odrabiac zadan lub wogole bylas uziemniona (praworeczna?) w wykonywaniu najprostszych czynnosci..
..jedna z opcji jest tez uraz glowy, mozgu..
3. Eremita
..chyba problem byl w lekarzu..operacja zostala zle przeprowadzona, pochopna diagnoza lub nieprzemyslana decyzja w ktorym miejscu i co operowac i nastapily zrosty..moze trzeba bylo lamac lub przeprowadzic druga operacje..dolozylam 7 puch, Rycerza mieczy i 5 mieczy..hmmm...wyglada mi to tak, ze ktos Ci powiedzial, ze juz nie bedziesz w pelni wladna i sprawna i ze musisz pozegnac sie z planami na przyszlosc, ze swoimi marzeniami..widac ogromna samotnosc i analizowanie swojego zycia i mozliwosci, jakie masz przed soba..widze, ze wlozylas ogromny wysilek, by wyjsc z tego i powrocic do zdrowia..mozliwe, ze szpital, w ktorym przeprowadzono operacje byl w sporej odleglosci od miejsca zamieszkania i przez wieksza czes pobytu zmagalas sie z samotnoscia i przerazeniem swoja sytuacja..czulas sie ulomna, bezwartosciowa i nie zdolna temu zaradzic..czekalas na cud..mozliwe, ze ktos z lekarzy nie dal Ci nadziei na szczesliwy powrot do zdrowia i zmagalas sie z wizja kalectwa..
..ufff...zdrowia w tarocie to nie jest to, co tygryski lubia najbardziej... Rotfl ale trzeba sie uczuyc i cwiczyc..no zobaczymy, jak bylo naprawde.. Buźki
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości