16-09-2019, 17:25
(21-05-2019, 20:52)Hazar napisał(a): PioggiaHej Hazar wracam z weryfikacja wrozby: generalnie pracę udało się znaleźć, ale nie od razu,także prognoza z kart chyba słuszna. Było wiele przeszkód, ale tak jak napisalaś zmiana oczekiwań pomoże. Czy mogę Cię prosić o wróżbę: czy skończę mój kolejny rok studiów w terminie, tzn wszystko pozdaję, I obronię pracę? Mam warunek z jednego przedmiotu I się boję jak to bedzie Pozdrowienia
Pytanie": Czy w okresie połowa czerwca do października uda się znaleźć konkretną pracę w Twoim mniemaniu ?
2 Miecze - prawdopodobnie nie
Co jest tego możliwą przyczyną ?
Rycerz Buław, 9 mieczy - pierwsze Twój słomiany zapał, nie pozwalasz sobie na wdrożenie się do pracy, za dużo energii idzie na start i szybko zaczyna jej brakować, co negatywnie na Ciebie wpływa, pogarsza się samopoczucie.
Nie zaciekawcie się to pokazuje, wprowadzasz sam w swoje życie zawodowe dużo złych emocji, zamartwisz się tym że nie ma tej stabilności w tej sferze.
Rada - VIII Moc - trzeba popracować nad sobą, nad swoją samooceną, zwyczajnie wziąć się za siebie i wprowadzić trochę spokoju, jakoś tak się pokazałeś jako "kierownik zamieszania", stała praca to przede wszystkim funkcjonowanie w grupie i to trzeba mieć na uwadze
Spokojnie, masz jeszcze czas, prognozę zawsze można zmienić, jeżeli uzmysłowimy sobie dlaczego ona tak wygląda
Ewentualnie zmień swoje wymagania, bo od czegoś trzeba zacząć.
Wszystkiego dobrego
pozdrawiam