23-09-2019, 05:45
(23-09-2019, 05:44)Ismeni napisał(a):(28-05-2019, 20:50)Hazar napisał(a): Witaj IsmeniPrzychodzę z weryfikacja . Ból okazał się być bólem z poprzedniego wcielenia (robiono mi sprawdzenie tej nogi za pomocą wglądu, takie coś jak wgląd do duszy) lub z psychiki (ja tak zakładam). Na początku lekarze powiedzieli że to cysta, robiliśmy RTG na zdjęciu. Ale później zrobili mi też RTG komputerowe (lepsze) i tam już nic nie bylo, lekarz powiedział, że jest wszystko ok. Aktualnie ta noga już mnie nie boli , wydaje mi się że mógł być chwilowy. Jeszcze bardzo rzadko wraca do mojej nogi na chwilę i później znowu odchodzi
Pytanie: Czy ból w Twojej nodze jest chwilowy ?
4 kielichy dołożenie XIX Słońce - Ból prawdopodobnie nie jest chwilowy bo pokazało mi się że coś się tam utworzyło, jakaś cysta, "bańka" i to może być jakiś stan zapalny ale zamknięty w kulistej formie, na obu kartach mam jakieś kuliste twory z poświatą
Czy powinnaś iść z tym do lekarza ?
3 miecze, II Kapłanka - tak jak najbardziej, powinnaś iść, bo ból prawdopodobnie nie przejdzie a będzie coraz większy, zabierz całą dokumentację jaką masz ze sobą na wizytę bo to może przyspieszyć diagnozę.
Mam nadzieję że się mylę ale nie lekceważ tych objawów, słabe te karty wyszły, umów się jak najszybciej, kolejki są teraz koszmarne.
Dużo zdrówka życzę
wszystkiego dobrego
Hazar