30-01-2012, 01:18
Libra22 napisał(a):Bardzo Ci dziękuję, bo tak czułam, że coś źle to wyliczyłam. Po uwzględnieniu poprawek otrzymałam -
1. Dzieciństwo - X - KOŁO FORTUNY
2. Wiek średni - X - KOŁO FORTUNY
3. Wiek dojrzały -XX - SĄD
4. Podświadomość - XX SĄD
5. Świadomość - VIII - SPRAWIEDLIWOŚĆ
6. Nadświadomość -VI - KOCHANKOWIE
7. Misja do wykonania -XVIII - KSIĘŻYC
8. Dary jakie otrzymujemy by wypełnić misje -potencjał - XVI - WIEŻA
9. Kim byłam w poprzednim wcieleniu - XXII GŁUPIEC
10. Co robiłam -X KOŁO FORTUNY
11. Karmiczne zadanie - XII WISIELEC
12. Karta harmonii psychicznej -XII - WISIELEC
13. Wewnętrzna analiza osoby, z czego zrezygnowała, co ukrywa - (XIV- UMIARKOWANIE
14. Jak jest odbierana na zewnątrz –XII- WISIELEC
15. Sposób odpracowanie karmy –IV - CESARZ
17. Punkt komfortu karmy - XVIII KSIĘŻYC
18. Jak pracować z misją na obecne wcielenie? - VI KOCHANKOWIE
Ewo pozwolę powiedzieć parę słów na temat Twego portretu . Twoje dzieciństwo i młodość to ciągłe zmiany , często niezależne od Ciebie. Musiałaś sobie radzić sama z wieloma rzeczami , bo tak naprawdę nie mogłaś liczyć na swoich rodziców i partnera życiowego. Możliwe, że w dzieciństwie i w wieku dorosłym zaznałaś "biedy ", ale Ty jesteś taka osoba, która dosyć łatwo przystosowuje się do zaistniałych okoliczności, która nie załamuje rąk , gdy napotka na swojej drodze trudności . Potrafi oceniać rzeczywistość i kiedy trzeba jest otwarta na zmiany po to, by porawić swój los i swoich najbliższych , choć on jak do tej pory nie był dla Ciebie łaskawy . Kiedy wydawałoby się , ze osiągnęłaś szczyt to Koło Fortuny niespodziewanie spada w dól i znów musisz mozolnie od początku wspinać się na górę.To nie znaczy , ze nie zaznałaś szczęścia w swoim życiu. Zaznałaś , ale to raczej wewnętrzne szczęście , które niewiele ma wspólnego ze stabilnością emocjonalna i materialną. Często czujesz się bezsilna z nadmiaru trosk i obowiązków co sprawia , ze czasami targają Tobą wątpliwości , ale dzięki temu , ze masz zrównoważony osad i bystry umysł , a i korzystne niespodziewane okoliczności sprawiają, ze Ty jak ten kot zawsze spadasz na cztery łapy . W trzecim okresie Twego życia wróże Ci stały zwiazek , a nawet małżeństwo. To będzie nieoczekiwana realizacja siebie, zmiana w życiu na lepsze i to niezależna od Ciebie. Czeka Cie również głęboki rozwój duchowy. Twoje leki , blokady związane sa z nadmierną odpowiedzialnością za siebie , ale i za innych. Moga mówić o kompleksach związanych z rodzina , lub pochodzeniem. To także trzymanie sie kurczowo swoich przekonań , zasad często wyniesionych z domu , usprawiedliwiania swego postępowania w imię wyższych wartości . Nieumiejętność dostrzegania szans, jakie daje Ci los, niewykorzystywanie możliwości. Ty dążysz do osiągnięcia swego wewnętrznego poczucia sprawiedliwości . To nałożenie sobie pewnej dyscypliny i podjecie próby odcięcia sie od czegoś (papierosy, ciasteczka) , czy kogoś. Przestrzegasz norm i przepisów , w tym co robisz starasz sie być perfekcyjna. Starasz się łagodzić wszelkie nieporozumienia i waśnie . Twoim talentem jest niezwykła intuicja , ogromna wyobraźnia i uzdolnienia artystyczne (Twoja twórczość literacka mówi sama za siebie ) Zdolności ezoteryczne. Dary jakie otrzymałaś to ciągłe budowanie swego charakteru i osobowości . To budowanie prawidłowych relacji z innymi. Powinnaś burzyć to co stare , niepotrzebne , nieaktualne i dawać miejsce na nowe. Ale , to także umiejętne kończenie starych spraw , by nie trwać przy nich w nieskończoność, bo to uniemożliwia Ci ruszenie do przodu. Harmonie psychiczna osiągniesz poprzez zrozumienie swojego wewnętrznego głosu, medytacje , życie duchowe , modlitwę , zwrócenie się do Boga. Dzięki zrozumieniu własnego wnętrza , przeżywanych uczuć i pragnień . Siebie postrzegasz jako osobę zrównoważoną i opanowana . Potrafiąca zachować równowagę w tym co na zewnątrz i wewnątrz Ciebie. Jednak zdajesz sobie sprawę z tego , ze jeśli zostaniesz wyprowadzona z równowagi to nie panujesz nad sobą i Twoje zachowanie może być niszczące nie tylko dla Ciebie, ale i dla otoczenia . Ludzie Cie postrzegają jako osobę zamkniętą żyjąca w swoim trochę może w odrealnionym świecie. Do którego rzadko kogo dopuszczasz. To świat Twoich emocji i wewnętrznych przeżyć , w których czujesz się najlepiej . Pani Chrzanowska mówiła, ze to jedna z najtrudniejszych kart na tej pozycji , ponieważ odczucia otoczenia wcale nie muszą sie pokrywać w tym jaka ta osoba jest faktycznie .
To tyle Ewa co miałam do napisania . Proszę o wyrozumiałość . Powodzenia.