(04-02-2019, 20:54)Hazar napisał(a): witaj Bebzone ;Hazar odpowiadam po bardzo długim czasie dlatego, że od momentu Twojej odpowiedzi do sierpnia ta relacja między nami cały czas się utrzymywała. Prawdopodobnie tak jak pisałaś to moje myśli i wyobrażenia, pozwoliły mi wierzyć, że to przetrwa i nadałam kształt iluzji.
Ramy czasowe to 2019r
pierwsza karta która ma mi pokazać w jak najprostszy sposób czym jest ta relacja to Królowa Monet
Przykro mi ale ta relacja jest tylko w twojej głowie, nadałaś swoim pragnieniom i wyobrażeniom materialną wartość, to siła Twoich myśli każe ci wierzyć że coś jest między wami
Pytanie: Czy ta relacja przetrwa?
As Mieczy - nie, nie przetrwa
Pytanie: Czy warto sie dla niej poświęcać ?
Paź mieczy, Król Mieczy - niestety również nie warto sie poświęcać , nie przyniesie ci nic dobrego, żadnych korzyści pod żadnym względem , jedyne na co możesz liczyć to chłód, dystans, docinki i zabawę w kotka i myszkę
Zagubiłaś się troszeczkę, wpadłaś w sidła, własnego pięknego umysłu, spójrz na to wszystko z dystansem, nie ubarwiaj, tylko spróbuj logicznie do tego podejść
Jeśli czujesz się na siłach to walcz ale nie widać tu niczego o co można zabiegać...
Wszystkiego dobrego
Pozdrawiam serdecznie
Hazar
Wygląda na to, że miałaś rację i relacja nie przetrwa bądź nie przetrwała. Tzn. nadal mamy ze sobą kontakt natomiast od ponad miesiąca nastąpiło wyraźne ochłodzenie relacji i być może właśnie zbliżamy się do tego końca, o którym wspomniałaś. Miałaś rację, że prawdopodobnie nie warto było się poświęcać bo jak widać nic pozytywnego dla mnie z tego nie wynikło. Zabawa w kotka i myszkę najwyraźniej była trafna z Twojej strony. Próbowałam podejść logicznie tak jak radziłaś ale tutaj nic nie było logiczne. Zdaje się, że co innego było prawda a co innego działo się w rzeczywistości i co innego było mówione a jeszcze co innego robione. Stąd tez sama nie wiedziałam c robić bo tutaj jedno wykluczało drugie. Natomiast to ciągle trwało mimo wielu przeciwności i niektóre kroki tej osoby wskazywały odwrotnie tzn., że jej jednak zależy ale trzeba mojej cierpliwości. W związku z tym, że na dniach czeka mnie spotkanie z tą osobą, czy mogę zadać pytanie odnośnie tej znajomości? Minęło sporo czasu, chciałabym zapytać jak na dzień dzisiejszy karty przedstawią naszą relacje. Wiem, że podałaś ramy czasowe 2019 odnośnie tego czy przetrwa ale chciałabym wiedzieć co ta osoba dzisiaj myśli o tym wszystkim i czy podjęła decyzje. Gdybyś zgodziła się zapytać karty wysyłam ponownie dane na priv.