30-01-2012, 19:10
Spójrzcie na te dwa zdjęcia . I powiedzcie , w którym miejscu widać , ze Kapłanka to namiętna, seksowna kochanka . Ja tego nie widzę. Ona siedzi okutana pod sama szyje z krzyżem na piersi , z książka w reku i zaciśniętymi nogami . Jest spięta. Gdzież ona dopuści chłopa do siebie. To numerologiczna dwójka , która często ma kłopoty ze swoja seksualnością. Nie akceptuje jej. Cesarzowa to co innego . "Na głowie kwietny ma wianek W ręku zielony badylek . A przed nią bieży baranek. A nad nią lata motylek. Co prawda opis ten dotyczy pastereczki Zosi z Dziadów A Mickiewicza , ale mi tu podpasywał . No to do rzeczy. Na tej karcie Cesarzowa trzyma zółte berło , które świadczy o jej inteligencji . Jej suknia przyozdobiona w granaty i rozchylone nogi świadczą o biologicznej płodności . To trójka numerologiczna , kreatywność , romantyzm , słodycz ,sex . Mówi się, ze 3 na kochanki a 2 na zony . Chyba coś w tym jest . (mam nadzieje,ze 2 i 3 nie poczują się dotknięte tym co napisałam.
Blaski Kapłanki- Karta, ochronna, intuicja , wrażliwość, wiedza tajemna, poświęcenie, empatia , przyjaźń, wiedza czułość. , bezpieczeństwo introwertyzm .
Blaski Cesarzowa-Matka , ziemia , płodność, macierzyństwo, , matka ,zona , siostra, kobieta kochanka , silna kobieta ,zdecydowana, ciąża zmysłowość. wdzięk i niezależność.
E dit . Hahahah coś się tej pani pomyliło chyba. Kapłanka i pozycja na jeźdźca , raczej po misjonarsku