01-11-2019, 08:05
Polli chyba nie do końca bo na 3 buławach pokazałaś się na walizkach, i gotowa do drogi, nie wchodzisz mi na tej karcie a wychodzisz być może ze swoich "ram definiujacych związek". Poprzedza to 4 miecze czyli takie zrezygnowanie, tą całą sytuacją uczuciową roku 2020. To może być zapowiedź ale u Ciebie trzeba wykonać pracę, spójrz sobie na układ, tu jest trochę szukanie na siłę, nawet Siła otwiera ci rozkład, ci faceci też tego mogą się bać bo przy Tobie każdy to "flak". Albo zwyczajnie musisz czekać na tego pisanego i cały czas jest otwarte dla niego.
Spokojnie to tylko rok i zawsze coś może się zmienić, szczególnie u Ciebie bo mam Strażnika, On mi wprowadza dodatkowe linie czasu i to takie których nie widzę, jeśli ktoś, gdzieś, podejmie decyzję z Tobą związaną, Rycerz wywali mi całą ścieżkę jak bezpiecznik i niewiele się sprawdzi
Będzie dobrze
Hazar
Spokojnie to tylko rok i zawsze coś może się zmienić, szczególnie u Ciebie bo mam Strażnika, On mi wprowadza dodatkowe linie czasu i to takie których nie widzę, jeśli ktoś, gdzieś, podejmie decyzję z Tobą związaną, Rycerz wywali mi całą ścieżkę jak bezpiecznik i niewiele się sprawdzi
Będzie dobrze
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."