04-11-2019, 19:44
Witaj RestlessMan
Czyli tak, zrobiłam projekcje Twojego spontanicznego wyjazdu w grudniu
XIX Słońce, 5 monet, Strażnik Tali ( Rycerz mieczy), V Papież, 4 monety
Ten impuls który cię skłania do tego spontanicznego wyjazdu, niby wydaję się być w porządku ale jest coś nie tak ( ktoś kto przyjaźnie macha do Ciebie ukrył się mroku, nie pokazuje twarzy)
i być może liczysz na jakieś profity właśnie w związku tą podróżą to pomimo ogromnego pragnienia i chciejstwa niczego nie uda sie uzyskać, ktoś nie da pozwolenia, nie podzieli się, nie uzyskasz dostępu, zabraknie kasy.
Możesz coś stracić i ciężko będzie to odzyskać
Pamiętaj że projekcja wciąż jest w toku, Strażnik cały czas "pracuję" ale z tego co widać to wiele się nie zmieni.
Wskazówka - Rycerz Monet - przygotuj się do wyjazdu skrupulatnie pod względem materialnym, sprawdź ten spontaniczny wyjazd żeby nie obudzić się z ręką w nocniku
jakaś ta okazja podejrzana tak jakbyś miał pozbawić się kasy na tym wyjeździe
Niestety romantycznych uniesień i beztroskiego spędzania czasu nie widzę.
Mam nadzieję że będzie jednak miło
Wszystkiego dobrego
Hazar
Czyli tak, zrobiłam projekcje Twojego spontanicznego wyjazdu w grudniu
XIX Słońce, 5 monet, Strażnik Tali ( Rycerz mieczy), V Papież, 4 monety
Ten impuls który cię skłania do tego spontanicznego wyjazdu, niby wydaję się być w porządku ale jest coś nie tak ( ktoś kto przyjaźnie macha do Ciebie ukrył się mroku, nie pokazuje twarzy)
i być może liczysz na jakieś profity właśnie w związku tą podróżą to pomimo ogromnego pragnienia i chciejstwa niczego nie uda sie uzyskać, ktoś nie da pozwolenia, nie podzieli się, nie uzyskasz dostępu, zabraknie kasy.
Możesz coś stracić i ciężko będzie to odzyskać
Pamiętaj że projekcja wciąż jest w toku, Strażnik cały czas "pracuję" ale z tego co widać to wiele się nie zmieni.
Wskazówka - Rycerz Monet - przygotuj się do wyjazdu skrupulatnie pod względem materialnym, sprawdź ten spontaniczny wyjazd żeby nie obudzić się z ręką w nocniku
jakaś ta okazja podejrzana tak jakbyś miał pozbawić się kasy na tym wyjeździe
Niestety romantycznych uniesień i beztroskiego spędzania czasu nie widzę.
Mam nadzieję że będzie jednak miło
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."