06-01-2020, 23:01
(06-01-2020, 21:29)Hazar napisał(a): Witaj Magdalena25mTak to prawda ktoś mnie skrzywdzić i boję się zaufać na nowo boję się że będzie tak samo. Zgadza się. Uwierzyć w miłość hm... To będzie trudne ale cóż może pisane mi życie w samotności. W każdym bądź razie dziękuję za wrozbe zobaczymy jak będzie. Naprawdę dziękuję.
Pytanie: Czy znajdę jeszcze partnera życiowego ? - Paź Buław - ktoś taki może się pojawić ale to nie będzie jakaś poważna sprawa i za mało energii wyzwoli ta relacja by zrealizowała się na partnera życiowego, bo
Czy się zakochasz? - 7 buław - będziesz się bronić przed każdym nowym uczuciem, nie dopuścisz do siebie tego "zakochania" a to dlatego bo na ostatnie pytanie
Jeżeli tak to czy będzie to osoba która znam? - 3 Miecze - w każdym następnym mężczyźnie zobaczysz tego który cię skrzywdził.
Przykro mi, podczas tasowania wypadło XIV Umiarkowanie, zapytałam dlaczego otwiera rozkład dla Ciebie
Dołożenie: Królowa Kielichów, Rycerz Monet - Musisz się uporać z emocjami, to są bardzo negatywne emocje i tu będziesz musiała włożyć żmudną i długotrwałą pracę. Bo jeśli nie poukładasz sobie na nowo w głowie i w sercu to nawet jeśli pojawi się partner życiowy to zwyczajnie podświadomie go "spławisz".
Masz doświadczenia które trzymasz cały czas w sobie, one nie odejdą tak szybko, musisz poczekać jeszcze zanim na nowo ułożysz sobie życie.
Teraz musisz zająć się sobą i na nowo uwierzyć w miłość.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Mam jeszcze jedno pytanie jeżeli można czy ja kiedy kolwiek będę jeszcze szczęśliwa? Nie chodzi o jutro rok czy dwa ale czy karty widzą w przyszłości kogoś obok mnie?