21-02-2020, 08:41
Dzień dobry
Dziękuję bardzo za poświęcony czas i chciałam przeprosić, że tak późno przychodzę ze wstępną weryfikacją.
Szkoda tylko, że w parze z tym nie idzie miłość. Chociaż w takiej sytuacji jaka jest teraz, budowanie jakiegokolwiek związku nie ma sensu, kiedy nie ma się czasu nawet na spanie.
Zobaczymy, co dalej przyniesie ten rok. I jakie podsumowanie będę mogła napisać za 12 miesięcy.
Pozdrawiam, Nat.

Cytat:Początek roku może nie napawać optymizmem. Przy kartach 5 mieczy i Umiaru (Równowagi) możemy też mówić o braku porozumienia oraz o złej atmosferze... a także o nerwowej, niestabilnej sytuacji, niepewności jutra.Podpisuję się pod tym całą sobą. To co się dzieje, a właściwie działo do dnia dzisiejszego, to jakiś armagedon. Informacje z jednego dnia były nieaktualne już dnia następnego. Nadal sytuacja jest niestabilna i żyję w tej chwili w ciągłej niewiadomej, mocno obciążona psychicznie. Mijają dwa miesiące a ja czuję się, jakbym przepracowała non stop jakieś pół roku bez odpoczynku. Mam jednak nadzieję, że ...
Cytat:Niewykluczone sukcesy zawodowe. Karty pokazują stałą, satysfakcjonującą pracę.okaże się bardzo wyczekiwaną dla mnie prawdą. Pomimo wielkiego obciążenia rozpoczęłam pewien projekt i mam nadzieję, że zaowocuje on właśnie takim sukcesem, jakim sobie go wyobrażam.
Szkoda tylko, że w parze z tym nie idzie miłość. Chociaż w takiej sytuacji jaka jest teraz, budowanie jakiegokolwiek związku nie ma sensu, kiedy nie ma się czasu nawet na spanie.
Cytat:To jeszcze nie ten czas...Oby nadszedł kiedyś ten właściwy czas. I oby zdążyła założyć rodzinę, chociaż powiem szczerze, mam coraz mniejszą już nadzieję, że tak się stanie.
Zobaczymy, co dalej przyniesie ten rok. I jakie podsumowanie będę mogła napisać za 12 miesięcy.
Pozdrawiam, Nat.