14-10-2020, 11:05
(13-10-2020, 17:36)Hazar napisał(a): Witaj Aretemida
Pytanie: czy odnowienie tej relacji będzie dla mnie właściwe - wolne od złych intencji drugiej strony.
karty szalały ale ostatecznie pokazały że
3 kielichy, 5 monet, X Koło Fortuny - Bądź ostrożna, tak czy siak, odnów tą relacje ( takie rzeczy w życiu się przydają) ale bądź ostrożna i nie obiecuj sobie za wiele. Bo przez chwilę może być cudownie i możesz zapragnąć więcej, bo będziesz chciała poczuć jak to jest być z ojcem. Ale wszystko może się rozsypać jak domek z kart, bo gościowi coś wypadnie i zwyczajnie nie będzie miał czasu. Daj mu szanse, ale stosuj zasadę ograniczonego zaufania, tak będzie lepiej dla ciebie.
Nie widzę złych intencji, to po prostu taki człowiek.
Jak jeden pięknie śpiewa, a drugi fałszuje, tak jeden będzie super tatą, a drugi nie.
Rodzicielstwo nie jest "automatyczne " jak oddychanie czy wydalanie, jeśli by tak było, nikt nigdy nie porzucił by dziecka.
Wszystkiego dobrego
Trzymam kciuki za udane spotkania
Hazar
Bardzo dziękuję Ci za wróżbę Hazar!
To co powiedziałaś jest bardzo cenne i mam nadzieję, że w pełni z tego skorzystam.
Również postawiłam karty na ten temat w rozkładzie na 3 karty [plusy - minusy - ostrzeżenie]. Rozkład również pokrywa się z Twoim (chociaż swoim wróżbom jeszcze w 100% nie ufam ). Wyszło: odwrócona 8 monet - król kielichów - królowa monet. Co do skutków to pożyjemy, zobaczymy. Z biegiem czasu dam Ci znać czy wszystko się spełniło.
Życzę udanych wróżb
Aretemida