2 Buław - Oswald Wirth Tarot - dyskusja

Nie znam tych kart i nie używam ich ,ale numerologia a także przyporzadkowanie ciał niebieskich każdej z liczb i znajomość zywiołow ,pomagaja mi przy interpretacji .Mamy tu dwojke buław Dwojka jest energia żeńska, żywiołem wody ,włada nia (Księżyc-to uczucia ,intuicja,podświadomość ,gotowośc do poddaństwa i współpracy,przyzwolenie na prowadzenie ,brak siły przebicia)Dwojka to dualność,,biegunowośc ,refleksyjnośc .To także ogien i woda ,gora i dól .itd .Jest liczba przeciwności i dopełnień.Dwojka jest pasywna i bierna.Najważniejsze słowa ,ktore powinniśmy zapamietac przy dwójce to współpraca ,umiarkowanie,dialog,i równowaga.W negatywie charakteryzje ja nijakość ,nieumiejetność bycia ze soba ,wtórnośc, słabość charakteru woli ,uległośc . ,Buławy żywioł ognia -To rozwoj ,postęp, poznanie ,bogadztwo we wszystkich odmianach, a także pieniądze.To działanie ktore prowadzi do zmian .Buławy sa kartami optymistycznymi.Jesli to wszystko wiemy i połączymy w jedna całość i włączymy intuicje to interpretacja takiej karty nie bedzie sprawiała nam kłopotu . Rotfl Lol Własciwie to pytanie skierowane było do Rani .Rani, mow jak Ty to robisz! Rotfl Lol
PS .Zibku nie widziałam ,ze napisałes .Wcale sie z Toba nie ścigam !!!!![Obrazek: smilie_girl_101.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości